Maminy prosím vás poraďte, mame 2tyzdnoveho syna a od pondelka nechce v noci spat v postieľke, ani v našej posteli, keď náhodou aj zaspí tak cca o 22hej sa zobudí, strašne narieka,keď je tam, akonáhle ho preložím do obývačky, v priebehu pár sekúnd zaspí a spi kľudne ani sa nepohne.
@19katarinka85 ja by som ho nechala spat tam, kde sa mu spi dobre.aspon zatial ,aby si sa vyspala aj ty
@fatima99 jasne, správam s nim v obývačke, len som skúšala zistiť, či má niekto podobnú skúsenosť a nevie poradiť
@ciarraa správam s nim teraz v obývačke, len zisťujem, či mal niekto niečo podobné a co skúsiť, aby tam spat chcel
@19katarinka85 je este velmi malicky, jeho spanok sa bude menit a to aj casto. Treba sa mu zatial prisposobit, je fakt malicky este.
Dvojtýždňové bábätko ti bude ešte veľakrát meniť spánok, jednoducho sa musíš mu teraz prispôsobít, na režim je ešte skoro
@19katarinka85 Aj nasmu sa najlepsie spalo na gauci v obyvacke. Neviem preco. Ale na noc sme ho vzdy ulozili do kolisky (cheli sme aby sa ucil na to spanie v koliske)... ak zacal plakat a uz tam nechcel spat, prenasali sme ho tam kde mu bolo dobre.
@andreatytler ja s nim tiež behám kade tade 😊ale je to naše prvé babo,jedna osoba má zneistila že to nie je v poriadku, keď nechce byť taký drobec v postieľke, tak preto som sem písala, aby som sa u tvrdila, že nie sme jediní 😊
@19katarinka85 Hadam ze ta osoba je mama alebo svokra...🙂
@andreatytler presne tak, svokra 😂. Dáva zabrať od nášho príchodu z pôrodnice 😁
@19katarinka85 ja som s bábätkom chodila v noci neraz do obývačky, alebo do detskej, pripadne mi zaspal v hojdacom kresle a dala som do hniezda na gauč a spala tam pri nom, jednoducho kde chcel zaspať, tam som ho nechala a neriešila, či to je dobre, alebo nie. Kašli na to co ti radi kto, hlavne ze sa aspoň trochu vyspite obaja 🙂. Na režim je ešte veľmi malý.
@beata_k ďakujem 😁
@19katarinka85 a preco ho teda nenchas spat tam? Mozno mu v postielke nieco vadi