Baby prosím vás syn ide mat už dva roky a nechce mi normálne jest... Stále len mixovať, výživu, jogurty, krupicu to ano, ako náhle mu nepomixujem ryžu bude to držať v ustach ako taký škrečok už začínam byť zúfalá...samozrejme potom ide hladný spat... S dcérou som také problémy nemala... Ja neviem co ho nechať hladovať nech začne žuvat? 🤷♀️
@elizabet173 rožok, chleba áno ale čistý
To isté bolo s mojou prvou dcérou.
Keď som jej dala väčší kus napr. zemiaku, tak ju až natiahlo na vracanie.
Ale neboj. Prešlo to.
My sme dokonca museli dlho kupovať kupovanu stravu v sklíčkach, nič iné nechcela.
Ale naozaj to chcelo len čas. Tuším už okolo 3 roku to bolo ok.
Proste ju to asi dráždilo v hrdle, netrápili sme ju.
Také maliny nezje stále. Len čo cíti semienka, hneď vypluje. Neznesie to 🤷
@gabilili nema podráždene hrdlo? Alebo mandle?nedávno mi moja mama hovorila ze keď bola malá nechcela nič jest lebo ju hrozne drazdilo hrdlo.. A keď jej vybrali mandle už nebol žiadny problém...
@mackamosna toto aj mňa napadlo, lebo dcéra má má pohľad väčšie/veľké mandle .. teraz má už 5 rokov.
Ale na druhú stranu, nikdy nebrala ATB, za celý život mala len zo tri krát soplik.
Takže ja som jej s nimi nič nechcela robiť, prešlo to, keď podrastla..
@mackamosna nemá, jednoducho vymýšľa, je tu plno takých diskusií o takých deťoch. Rady sú alebo hlad je najlepší kuchár alebo ustupovať a robiť mu všetko povoli s nádejou, že ho to prestane baviť
@mackamosna on spapa ale len po mixované 😁
mali sme to iste, do 18m len mix strava postupne som skusala kusky..doteraz mi maso napr nechce jest to mixujem ale ine uz kuse. chcelo to cas nervy a skusat rozne recepty
@bublinka1426 poradíte nejaké? 😁
@zuzap33 môže byť.. No to ma len tak napadlo ci to aj tym nemôže byť
@gabilili skusala som vsetko mozne, verte. a stalo ma to nervy sediny a nadbytocne kg co som po nej dojedala, dojedam stale.dzobe jak vrabec stale, 3 roky