Dvojročnému synovi "pretekajú" plienky

8. dec 2024

Ahojte mamičky , prosím o radu , syn ( 2 roky presne), začali mu “pretekať” plienky, možno trošku schudol, používame pampers plienkové gatky , a nie je to po niekoľkých hodinách ale teraz asi 20 minút čo som ho uložila, sedliacky rozum mi hovorí že sú mu veľké ? Vyhovovali nám väčšie skrz toho že mal ťažké problémy so zapareninami, ale nikdy “nepretiekol”. Kúpiť o číslo menšie že ?

taktotedanie
8. dec 2024

U nas ked pampers zacali tiect to znamenalo ze su male

koniarova
8. dec 2024

Práveže malé sú.

petamich
8. dec 2024

Suhlasim s dievcatami male 🙂 vzdy ked pretiekla plienka, bolo treba vacsiu

minesasubu
8. dec 2024

a su to pants alebo klasika na lepenie ?

lucia13022023
8. dec 2024

Pampers používa od narodenia a vždy keď pretiekli, boli malé.

lienka9
8. dec 2024

Su male,nestacia na objem mocu.kup vacsie

anavixy
8. dec 2024

Tiez suhlasim s nazorom, ze pretekaju male plienky. Alebo ma len zle ulozeny penis, do strany napriklad, len to by asi nebolo stale.

angeli121212
8. dec 2024

Koľko má kg a akú veľkosť nosí?

angeli121212
8. dec 2024

Ženy ale inak my sme mali doma problém s jednou značkou plienok, ktoré boli síce číslo, ktoré normálne malý nosí ale mali väčšie vykrojenie na stehná a veru po tom čo sme mu ich obliekli pôsobili, že sú mu väčšie a aj mu pretekali.

andy37
8. dec 2024

Nemusí to byť o veľkosti,proste mu nesedia tvarovo. My sme dlho používali Pampers nohavičky lebo jediné pekne sedeli bez nehôd a zrazu začali pretekať, každá jedna. Tak sme prešli na Bevola z kauflandu a úplná spokojnosť. Pritom tie plienky vyzerajú rovnako, ale zjavne tam rozdiel je.

kristinapetronela
9. dec 2024

Dvojročný ak je zdravý tak už nemusí mať plienku

babydesire
10. dec 2024

@kristinapetronela preco? Ak este nieje odplienkovany, tak potrebuje,,dieta by malo byt idealne odplienkovane do tych cca 3rokov,niekto je uz v roku, niekto v 4 a zdrave deti..

taktotedanie
10. dec 2024

@kristinapetronela to vobec nieje pravda, vek nieje podmienkou aby dieta nosilo ci nenosilo plienky

snowflakenel
10. dec 2024

Mojej zacalo pretekat babylove. Male.icj nema. To iste sppzorovala.aj kamoska, ze su akesi makksie. Vraj menili technologiu. Vymenila.som za pampers. Toe su ok