Dvojročné dieťa sa začalo báť vysávača

26. apr 2023

Máte to niekto podobne? Doteraz to bolo úplne v poriadku, vysavala so mnou. No posledný týždeň je to hrozne, keď vytiahnem vysávač začne plakať a keď vysavam tak musí byt na rukách. Keď ju dám dole tak zas plač. Nechápem.
Vysavam každý deň. Robotického vysávača sa nebojí…

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tripetta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elis248
26. apr 2023

Aj moji dvaja sa niekedy boja. Ale vymysleli si, že keď zapnem vysávač, utekajú sa schovať na gauč pod podušky alebo do spálne na veľkú posteľ pod paplón. Akože sú v bunkri a majú z toho aj zábavu. Majú 1,5r a 3r.

beahaydee
26. apr 2023

Dcera sa bala aj vysavaca, aj mixera. Nakoniec si sama vymyslela, ze si da sluchatka proti hluku. Odvtedy ju vzdy vopred upozornim, ze idem vysavat/mixovat, podam sluchatka, da si ich a je ok.
Ma 3 roky.

reanda
26. apr 2023

je to uplne bezne.. prejde to

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
saxana000
26. apr 2023

Soplik ste neodsavali?

nicol_10
27. apr 2023

Naša sa bojí asi od roka, keďze jej tým vysávačom odsávame sopliky. A aj keď ma teraz 2 roky, robí stále hysteriu, aj keď vysavam byt. Tak jej vysvetlím, že idem vysavat, nech sa zavrie do izby a zatiaľ sa hrá. Už to začala celkom chápať. Verím, že ju to prejde, ved hádam nebude v dospelosti plakať pred vysávačom 😁 alebo možno aj bude, keď sa jej nebude chcieť upratovať 😁🤭

81anina
27. apr 2023

Môj má 3,5 a od začiatku sa bojí vysávača keď som mu začala vysavat sople tak ešte viac. Už vie fúkať do vreckovky konečne no stále sa bál bol zatvorený v izbe z hračkami kým som vysavala. Až minule sa odvážil vyjsť z izby a vysaval aj on som zvedavá ako dlho mu to vydrží 😁 Inak vysávač je nič oproti umývaniu vlasov 😂🤦