Dvojročná dcérka v noci nespí a plače

mishita2401
1. dec 2014

Ahojte, čitala som rôzne diskusie na temu ked nechu deti spat, alebo maju občas nočný des, no na svoju otazku som odpoved NIKDE nenašla... 😒
Dcerka ma dva roky a dva mesiace a ako sa pred mesiacom zmenil čas je to hotova katastrofa- od malička zle spavala- aj 15 krat za noc hore- to trvalo viac ako rok-potom ako som prestala kojit začala spavat celu noc , ale teraz čo sa robi ....neviem si to vysvetlit, večer protestuje-aj ked vidim že si mnie očka- stale sa pýta cikat- pričom už vycikana je ked nie cikat tak kakat- vačšinou si len sadne a zachvilku s usmevom vstane že ide spat... stale skuša, ked zaspi tak za cca hodinu sa preberie - že chce vodu- napije sa a ked sa zadari zaspi hned ked nie tak aj po pol hodine alebo aj viac, ale čo robi v noci... zobudi sa s plačom, upokojujem ju že maminka je pri nej-stale spi s nami v izbe- postielku ma pri našej posteli -čiže som stale s nou, povie že chce cikat- vycika sa ale nezaspi- aj tri hodiny sme HORE- ale tak že sa stale prevaluje, 5 krat sa vypýta cikat- pričom samozrejme necika ked už nezabera cikat tak povie že chce kakat...a tak stale dookola ked poviem že nie lebo teraz bola a nočniku začne neskutočne plakat, niekedy je problem ju utišit, raz chce maminku potom tatinka, potom plače že chce maminku..a stale dookola- celý den sa s nou hram, mojkam ju, smejeme sa , tancujeme, spievame, netušim s čoho môže byt takato- ani to neviem pomenovat. Tento stav trva už viac ako mesiac, najskôr som myslela že ju bolieva bruško- tak som nasadila probiotika- po nich na začiatku dve noci pekne spala- a teraz sa to ešte zhoršilo- dnes bol velký mesiac čiže ešte aj to prispelo k jej zlej noci. Ja už nevladzem, sme v očakavani druheho babetka- ale len v 3 mesiaci a som neskutočne vyčerpana... Chcem jej pomôct ale neviem ako, netušim čo jej môže byt, ked sa jej pýtam či sa jej niečo zle sniva povie že nie, aj jej prisvietim-ak by sa bala tmy no nič nezabera... Myslela som aj na nočny des ale neviem ako jej pomôct! ???
PROSIM o RADU, POMOC, ak mate niektora podobnu skusenost, keby to netrvalo tak dlho tak sem ani nepisem ale naozaj jej CHCEM pomôct! Vopred Ďakujem za každu radu.

extrate
1. dec 2014

a čo keby si jej na noc dala plienku? možno sa bojí že sa pociká a preto nemôže spať