Dobry den prosim vas potrebujem radu mam dcerku ma 2,4 rokov ale kazdu noc sa mii budi s placom aj viac krat za noc a to plus este stáva na mliecko co to by mi nevadilo ale prebudi sa a plac uz som unavena a neviem co stym ci pockat kym prejde alebo ist k lekarovi dakujem za odpovede
@alexander2010 pozri nočný des, moj maly to mal volaky čas a samé to odznelo. Inak celkovo spankove navyky sa mu stále menia, raz kľudne prespí celú noc, inokedy sa prehadzuje, vykrikuje, plače. Je rovnako stary ako tvoja dcéra. A to jedenie v noci by som sa uz snažila obmedzovať, nie je to zdravé v takom veku. Črevá majú v noci oddychovať, nie pracovať. Skus dávať vodu keď v noci pýta jesť.
@nikpa skusala som jej dat vodu niekedy mi to prejde niekedy nie a to xe ona nikdy nespi pokojne ale to ma uz od narodenia vkuse sa budi od kedy sme prisli jasne bola v perinke bola hladna ale casom to je stale tak
@alexander2010 ale dakujem za radu
@danicaz ja ako skusam tak skusam moja na nocnik nechce ist uz som jej aj ja ukaxala teraz by chcela aby som tam stale curala ja 😂ale to asi necham na leto lebo tiez s nocnikom je tazke unej
Moja ma 3,5 a budi sa stale.Ak cez den nespi,ma v noci desy alebo zacne plakat,lebo tam nie som.Tiez cakam kedy ju to prejde,a manzel tiez,lebo spi sam...
U nás to bolo tiež na dennom poriadku - nočné desy. Prešlo jej to až v 3.5 roku. Ja som ju musela často budiť, čo tak strašne revala, že sa až zajakávala. Niekedy ju nešlo vôbec utíšiť a to som už chodila do roboty. Keď som sa jej cez deň na to spýtala, tak nevedela o ničom 😃
@alexander2010
Naša s plačom v noci dáva najavo,že potrebuje cikať, vyciká sa do nočníka a spí spokojné ďalej