Ahojte,
nasa mala nevie vecer zaspinkat, len mrci alebo reve. Pri kojeni sa upokoji, ale nezaspi. Pripadne zaspi a do 10minut sa zase zobudi. pocas dna zaspi aj sama v postielke. V noci sa budi len raz na papanie a vzdy hned po tom zaspava sama v postielke. Neviete mi poradit, ako malej pomoct ukludnit sa a zaspat vecer?
Dakujem!
@ikissedagirl Nepises, ako vecer zaspava. Ci sama a v postielke alebo si pri nej alebo ako. My sme mali s vecernym uspavanim problem len do tej doby, kym som sa nevyflakla na vsetky dobre mienene rady o tom, ako ma dieta od narodenia vediet zaspat a spat same a maleho som zacala pekne uspavat na rukach. Do par minut bol ukolisany, polozila som ho do svojej postele a sladko spinkal.
Ahojte, nasa mala vie krasne zaspat sama medzi 24:00- 19:00. Medzi 19:00-24:00 jej to zrazu nejde. Je to rovnake cez pracovne dni, ked pride vecer domov ocino, aj cez vikendy, ked je ocino cely den doma. Stale ju ukladame rovnako, ale vecer proste nechce spat ....
@ikissedagirl A rano potom dokedy spinka?
rano sa zvykne zobudit hladna okolo 7-8 a vydrzi sama bdela po krmeni 30-60minut.
Ahoj, ja mám doma dve babuľky a jednoznačne sa mi osvedčilo večerné kúpanie, potom sa pri tlmenom svetle napapali...pred zaspávaním zbytočne netreba drobca rozptyľovať alebo sa s ním príliš jašiť. Mala by zaspávať v rovnaký čas a stereotypne. Odporúčam nenosiť na rukách pri prvom zamrnknutí (vlastná skúsenosť so staršou dcérou), skor ju jemne pohladiť, chytiť za ruku a hlavne nestresovať. Pri mladšej dcérke mi zabralo, ak som ju uložila spať do mojej postele, možno jej len chýbala vôňa maminky 🙂
Prajem príjemné a pokojné zaspinkávanie...