Dvíhanie hlavičky u 2-mesačného bábätka

zankalh
28. jan 2023

Ahojte maminy.
Davali ste svojich drobcov casto na brusko aby dvihali hlavicky/posilnovali krcnu chrbticu,alebo nie?Zijem v zahranici a mali sme skupinovu fyzioterapiu a vsetky decka tak krasne drzali hlavky a nasa dako nie.Snad som nic nezanedbala.
A este by som sa chcela opytat,je v poriadku ked nosim malu na rukach len vertikalne?Inak nechce byt a je nespokojna a place.
Niekde som citala,ze to nie je dobre,lebo babatko ma tazku hlavicku.Ale nasa inak nechce byt 🤷‍♀️

4stanka4
28. jan 2023

@zankalh moja ležala vystreta ako palacinka, moc sa jej nechcelo veru dvihat. Cvičili sme potom aj vojtovku ale mala aj Toritcollis a brusnu diastazu tak tam bolo viacero faktorov koli ktorým sme museli cvičiť. Nosenie vertikálne skus obmedziť skôr si ju daj chrbatikom k prsiam a podopri jej nožičky-bude v takom klbku. Vtedy nemá tak zaťažený chrbatik a.moze veselo pozerať okolo seba 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilla23
28. jan 2023

Moja stale dvihala hlavičku keď ležala na chrbate a na brušku sa jej velmi nepáči,začne sa rozčulovat

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marianarem
28. jan 2023

@zankalh Moj nemal rad polohu na brusku, takze som ho davala dost malo. Vyposiloval sa v inych polohach. Skus si najst polohu tigrika a klokana, to su super polohy na cvicenie bruska aj hlavicky. Vertikalne by taketo babatko veru nemalo byt, zatazuje mu to chrbticu.

kitycat
28. jan 2023

@zankalh my sme to tiez nejako zanedbali, to brusko. Lebo sa tam velmi hnevala... Potom sme zacali a uz ju krasne udrzu, ked chce, aj 5 minut.. Ma pred sebou knizku a pozera, prdka a pogrckava si pri tom

Tiez ma rada vertikalnu a veru, musim to obmedzit na to klbko na hrudi... Hrozne rada pozera

Ale vvzahranici sa to tak nerieši ako tu sa mi zdá

zankalh
autor
29. jan 2023

Dakujem vam 🌸🙂