Mamicky, nas 4 mesacnik uziva vitamin D znacky jamieson. Ma uzivat jednu kvapku denne, lenze dnes mu nechtiac padli kvapky dve do pusy. Nemalo by sa nic stat, vsak?
Určite sa mu nič nestane
@arcticcode moja berie od narodenia 2 kvapky denne, tak asi v pohode 😀
@arcticcode moja vypila stvrtinu flasticky 🤦🏼♀️ a jedine co sa stalo ze sa 2x pokakala ...
Dakujem vsetkym za pomoc. Prezite krasne vianoce 🙂
@arcticcode jasne, ze sa mu nic nestane. Mna skor zaujalo, ze mu padli 2 do pusy. To mu kvapkas do ust ci ako?
@kika831 ano, vsak tak to pisu v navode na pouzitie
@marion09 preco?
🤔
Lebo je to vitamín rozpustný v tuku akym je napr.mlieko,olej,maslo
@marion09 sak ale vit D sa uz v oleji predava
Aj ja kvapnem a nakojim
Presne, tie vitaminy su 99% olej.
@arcticcode nas lekarka upozornovala, ze to musim nakvapkat do mlieka a tak to robim cele roky a tiez mame jamieson. Tebe co povedala detska lekarka?
@kika831 nic. Ze si to mame kupit a uzivat. Chlapec je plne kojeny, takze neviem ako by sme mu to davali do mlieka...
nam pediatricka povedala, ze kvapkat do mlieka (odstriekat na lyzicku materske a don kvapnut), lebo ze keby sme kvapli rovno do ust, tak sa to tam len "prilepi" a nejde to dalej. netusim, ci je to tak, ale davali sme podla jej pokynov.
@arcticcode d vitamínu nie je nikdy dosť 98%populacie ho má málo.aj synovi teraz brali krv a má malo.Nic sa mu nestane
@eliska13 ani sa necudujem, ked dnesna pooulacia sedi doma na riti a kuka do TV. My sme trosku ini, sme vela vonku. Samozrejme, teraz v zime je nam to malo platne, takze chlapec uziva
Nie, nic sa mu nestane