Synčekovi som občas začala dávať piškótu do ruky, aby sa sám naučil kŕmiť sa. Doteraz som sa to bála robiť, aby sa nezadrhol... Dnes, nanešťastie, pažravo si napchal polku piškóty do úst a začal sa s ňou drhnúť. Rýchlo som zakročila, piškóta mu vybehla von. Teraz však má trošku napuchnuté oči a všimla som si aj pár bodiek, ako som mala aj ja po pôrode z toho tlaku... Spí a ja sa bojím, či som mu náhodou nejako neublížila, či som ho príliš nezaklonila alebo či som ho silno nebúchala po chrbte... Alebo je to normálne z toho tlaku pri drhnutí?
P.S. Piškótu mu už dobre dlho do ruky nedám...
@tinki Ja viem, že určite nie, len na lepšie predstavenie... také červenofialové... zopár, možno po 4 okolo každého oka... Som mu asi silno pobúchala, nešla von... :( Sa bojím, či sa mu nejako mozog nemohol poškodiť, ale to ja vždy potom zachádzam do takých extrémov...
Nuž tá piškóta tak stvrdla, keď navlhla... nerozpadla sa ako niektoré sušienky... Musím zvoliť iný druh potraviny... Bude mať 8 mesiacov za pár dní.
@li_la neboj sa mu ponukat potraviny, raz mu zabehlo..no stava sa..aj viackrat..aj slinka mu môze zabehnut 😉 ,,neboj sa dopredu, dieta sa musi naucit kuskať..a tie bodky, to su s toho tlaku..zmyznu..tak ako aj ty , aj ja som ich mala..aj deti ich zvyknu mavat..a neboj, bude ok, ziadne poskodenie mozgu nic..
No moja má 7,5 mesiaca a tie chrumky papa jedna radosť. Nelepia sa, lebo sa hneď rozpúšťajú.
Ale to sa stáva. Len mu dávaj do rúčky, len buď pri ňom. Začni mu dávať najprv napríklad kukuričné alebo ryžové chrumky nesolené. A koľko vlastne malý má?
Určite mu nič nie je. Troška keď sa dusil. Stačí dieťatko predkloniť a jemne pobúchať po chrbátiku. Ak má jedlo v ústach, tak normálne vyber z pusy ty. Určite nemal také tlaky ako ty pri pôrode. Bodky si nevšímaj. 😉