Ahojte dievčatá dcerka ma 2 mesiace(3.11. Uz 3m) a este poriadne nedrží hlavičku v podstate nenávidí ležať na bruchu. Kedy začali vaše babetka držať hlavičku? My sa smejeme ze ma ťažkú hlavičku😂
@baska1930 ja som raz tiež zakladala na toto diskusiu😊moja tiež vrieskala keď mala byť na brušku radšej zaspala a čo ja viem čo 🙈😃.. Ale baby mi radili že ju mám dávať aj nech si kľudne poplače že z nej neubudne. Po týždni krásne dvíhala hlavičku už neplače a teraz sa vždy teší keď je na brušku lebo je zvedavá a tak špehuje. Ale zas každé bábo je iné. Ja som ju nosila aj na tigrika ale zas nám aj keď sme ju mali na rukách alebo na hrudi tak držala hlavičku pekne. Len na brušku to bol boj. Ale sme ho úspešne zvládli a teraz je vždy spokojná aj na brušku 😊😊
@baska1930 už v 2 mesiacoch dvíhala 😊
@baska1930
Az od 3 mesiaca si drzal hlavicku ale nas syn mal hypotoniu a cvicili sme od 8 tyzdna. Nikdy nemal rad ked bol na brusku.
Davali sme ho od narodenia 5-6x denne kym nezacal plakat a potom este chvilku, lebo ked sa zlostil, tak si tu hlavu najlepsie podvyhal.
@baska1930 A nosievate ju niekedy v polohach tigrika alebo klokana? Ak ano, drzi hlavicku v nich? Moj neznasal byt na brusku, v tychto zmienenych polohach hlaviicku pekne drzal, na brusku som ho musela strasne motivovat, aby zdvihol, vacsinou sa tam len trapil a cucal ruky. Niekedy sa nastval a zdvihol hlavu od jedu. Vysledok bol, ze som ho na brusko davala malo, mozno 10-15 minut denne sa podarilo v tych 3 mesiacoch.. Ale vyposiloval sa v inych polohach, v 3.5m sa uz zacal pretacat na brusko sam a potom uz na nom aj vydrzal.