Ahojte, možno čudná otázka, no od koľkých mesiacov ste držali dieťa zvislo? Proste ako keď ho idete dat odgrgnut...viem ze dokým nesedí, nemalo by sa tak brat, no môj ma 7 mesiacov a už ho ako miminko brat neviem, tigrik vôbec... Keď ho dám chrbtom ku mne je ôk, tak isto keď je zvislo.. No stále mam v hlave to ze sa to nemá, lenže nijak inak on byt nechce. Keď ho mam ako keď bol mimi ze mal hlavu v lakťovéj jamke, tak vyvádza, točí sa, jeduje...
7 mesacne uz uplne v pohode ako len chces
zvislo by sa nemalo kym nesedi. pozrite si foto na googli co to robi s detskym chrbatikom. u vas uz su chrbtove svaly pevnejsie nez u 3 m bába cize ako mi pivedala fyzio uz je to taky cas ok. ale nie ze cely den... 3 mes babo by som tak nenosila. doma som na to upozornovala! 🙂
@miskamicha nie, celý deň nie. On je na rukách par krát za deň, dokopy asi hodinu. Len mu nechcem ublížiť a viem ze sa to nemá a aj tak to robím, to ma najviac hnevá. Len ako som písala, on mi inak nebude a keď veľmi reve ze potrebuje utíšiť, vezmem si ho tak napríklad
My sme naseho nosili v polohe klbko , klokan bol velmi oblubeny , zvislo ho urcite nenos nie je to dobre kym sam
nesedi , skus pozriet na ig Spravna manipulacia s babetkom
skus pozriet na fb aj Fyzio mama ma tam skvele videa
@minesasubu a este napisem ze zacal sediet az ako 11m a to mal skoro 9 kg 🙂 cize sme boli stastny ked konecne zacal sediet a teraz ho nosime na opicku 🙂
jaaj a este ma napadlo poloha tasky je super nas ju mal rad len musis stiedat strany a budes mat aj jednu ruku volnu 🙂
Na toto je dobrá šatka/ergonosic, mať dieťa uviazané na boku, vtedy sa mu lepšie pozerá a mama ma aj voľnu jednu ruku.. moje deti v takomto veku boli v nosiči veľmi veľa..
Asi po mesiaci…
@minesasubu ďakujem pozriem ☺️
@elizabet173 Podla mna je jedno, ci uz samo stoji alebo sedi, hlavne je, ze sa samo dieta dopracuje k nejakej polohe, kde drzi chrbat zvislo. Aj moj skor stal, ako sedel. Problem je podla mna len vtedy, ked je davane do zvislej polohy, pricom samo by sa v nej este neudrzalo.
Autorka, ak sa mu paci chrbtom k tebe, tak ho drz v tej polohe klokana, tam nema chbat zvislo.
@elizabet173 no a prave aj v tomto treba babu nrjako zabranit. su to zle naucene automatizmy.
Mala ma 3m a nosime ju tak. Nosila som tak aj oboch synov.