Druhé vzpriamenie bábätka

21. aug 2024

Ahojte, kedy maju babatka druhe vzpriamenie ? Naša ma 4 mesiaca a začala sa dvihat že je opretá o lakte a potom len o pästičky a vystreté ručičky. Nemala by mat dlane už voľné ? Alebo sú to len pokusy? Začala sa aj točiť v smere hodinovych ručičiek

lilli110
21. aug 2024

Dnes som nola s mojim u fyzio, tak akurat toto riesila. Moj sa drzi podobne, tak ze toto je fajn, ze to robia deticky v 5.mesiaci. Ale pasticky by uz mali teraz otvarat. My zatial mame otvorenu jednu, aj na brusku sa natahuje za hrackami touto jednou ruckou. Udajne by bolo dobre, keby mal obe otvorene max do 5.mesiaca.

jajana_2
23. aug 2024

@lilli110 a spomínala že ak nebude otvárať čo s tým? Lebo môj ma 4 mesiace a tiež keď sa naťahuje za hračkou otvorí. Ale inak na brušku sa.opiera o pästičky

lilli110
23. aug 2024

@jajana_2 nespominala. Len ze v 5 mesiacoch by sa jej to uz nepacilo a riesili by sme to. Ja som citala, ze je fajn im hladkat a masirovat prsteky, dlane, aby sa im uvolnili rucicky. Kupila som tie senzoricke lopticky do ruciciek. Tu druhu rucku ma uz tak pol na pol pootvorenu, nie uz v tom krci zovretu 🤪 ono sa to moze zlepsit/zmenit zo dna na den.

jajana_2
23. aug 2024

@lilli110 zajtra tie loptičky zbehnem kúpiť 😅

lilli110
23. aug 2024

@jajana_2 ja som ich v draciku kupila. A masirujem rucicky obcas ked mi to napadne 😉

autor
23. aug 2024

@jajana_2 my sme boli včera a vravela nám že dokonca 5 mesiaca je to v pohode. Že keď naberie väčšiu istotu potom ich otvorí

autor
23. aug 2024

@lilli110 tiež zbehnem kupiť aspoň jej to bude príjemné 🙂