Dovolenka s malým na SR

paulinka17
9. aug 2018

Ahojte, zajtra sa ideme baliť na “dovolenku” tu na SR. Chcela by som sa vás spýtať na vaše skúsenosti,rady a typy čo by sa mohlo hodiť a čo určite nezabudnúť pre 1,5 r dieťatko. Ďakujem 🙂

pininka
9. aug 2018

Urcite pre istotu aj teple oblecenie, repelent, lieky od teploty, nejake antihistaminikum v pripade pokusania hmyzom,resp nieco na upal.

kubkovamama
9. aug 2018

@paulinka17 záleží kam😀k vode či do lesa,na chatu či na hotel .. až spinkava v kočíku určite sieťku proti hmyzu,vždy som si myslela,že to je zbytočnosť a tohtoročnú dovolenku vďakabohu,že ma napadlo kúpiť ju.Slnecnu clonu na kočík pripadne.Mini nočník až už nemáte plienky.A bežné veci čo používaš aj doma,ja som kúpila malé balenia napr.sprchac,krém na riťku atd čo nemáš možnosť dokúpiť (ak budete mimo civilizácie).Základné lieky,Zodac napr.,Fenistil,Panadol... Plyšák 😁

janinah
9. aug 2018

teplomer a základné lieky,všetko ostatné prípadne dokúpiš,lebo to nebude akútne treba /hračky,jedlo,plienky....

kukulienka83
9. aug 2018

to co pisu maminky vyssie a este nieco na co je maly zvyknuty...napr. moj spava s takym vankusikom, tak ho vsade kde ideme spat vlacime so sebou... a baby fon...bez toho sa tiez nepohneme 😀

beata_ra
10. aug 2018

Bezne veci co pouzivas doma a v drogeriach sa daju kupit minibalenia nech nemusis so sebou este velke nadoby kremu a podobne. Asi by som nakupila aj take tie kasicky pre deti do ruky, ked nebudete mat moznost ist hned niekam sa najest tak nech dieta nieje hladne. 🙂