Dostali vaše deti pri prepichovaní uška krém na znecitlivenie?

betty26
29. mar 2012

maminky chcem sa opýtať či keď vašim detičkám prepichovali uši v nemocnici natreli ušká krémom na znecitlivenie? my ideme dnes malá má 3 mesiace tak sa bojím aby ju to veľmi nebolelo ďakujem za odpovede 🙂

evickapooh
29. mar 2012

ja pri odberoch krvi som pouzivala krem Kamistad alebo Mesocain(len ozaj kvapocku)...inac preco nepockas do 6 mesiacov a das si je prestrelit ,to neboli az tak,alebo skoro vobec, mozem len odporucat!

hori
29. mar 2012

prepichovali nam pred troma dnami, ale ziaden krem nedavali ani neviem, ze by nejaky taky existoval...

ivetkab.
29. mar 2012

Paulínke som dala naušnice na 5 mesiacov. Dala som jej naušnice nastreliť. Isto to nebolo bezbolestne ako to všetci tvrdia. Ale Paulínka len krátko zaplakala a hneď ako som ju zobrala na ruky, dala som jej hračku a bolo po všetkom plači. Prestreľovať ušká sa dajú aj 3 mesačným bábatkam.

stanislavao
29. mar 2012

krem sa u nas v ambulanciach nepouziva.

lenok
29. mar 2012

Mojej malej prepichovali uska u obvodnej pediatricky, tiez mala asi 2 mesiace. Pokial viem, nicim nepotierali, mala si zarucala chvilu, kym sme prisli domov, spinkala v kociku, doma sme cistili liehom na vatovej tycinke a zvladla to super, bez hnisania a opuchov 😉 Drzim palce, zvladnete aj vy 😉

xenicka13
29. mar 2012

nedostali ziadny krem ale ked o nejakom vies tak si kup inak to je to len par sekund potom to neboli