Ahojte, dokedy ste používali monitor dychu? 🙂
Pri staršej do 6mes, pri menšom do 3mes. Ale je to individuálne 🙂 Kto ako chce, ako sa cíti (ne)istý, a či má dieťa zdrav.problémy, je predčasne narodené a pod.
Ja do roka.
7 mesiacov
Polroka, nakoľko sme ich mali požičané na polroka zadarmo z dôvery pre dvojičky
Do roka
Do 6 mesiacov, potom už sa stále budil v postielke, a teda musela som ho zobrať do našej postele, tým pádom monitor dychu stratilo opodstatnenie
Pri synovi asi mesiac, dcéra bude mať 7 mesiacov a zatiaľ ho stále používam.
Pri prvom do 2,5 roka potom zdedil mladsi kt ho mal do cca 1,5 roka kym nesiel do velkej postele. Tam uz sa nedalo.
3deti a nemala som vobec..
Moja malá sa narodila predčasne a monitor dychu som pri nej používala do 6 mesiacov ☺️
Tiez som vobec nepouzivala
Ďakujem tým co odpovedi k veci 🙂 pýtala som sa dokedy
asi do nejakych 9-10 mesiacoc, potom už sa začala v postieľke stavať a skákať tak aby ho neznicila
Do 6 a pol mesiaca, potom sa začal strašne prehadzovať v postielke a pipalo mi to. Opodstatnenie to ma najviac do 6 mesiacov, rizikove nie su len predcasne narodene deti a chore deti. Kamaratkinej malej to zachranilo zivot a to sa narodila ako zdrave dieta.
@mary174 no môj ma tiež pol roka a minulú noc som skoro zinfarktovala keď sa zas točil v postieľke a nezachytilo ho, začalo to pipat🙈 ale bol len na kraji postielky úplne našťastie. Len spáva na bruchu, tak mam obavy
Do 12.mesiacov.Istota je istota
Budem do 1rokq
Môj drobec má 14 mesiacov a používam stále 🙂
Do pol roka pri staršom a do 4 mesiacov pri mladšej, používala by som dlhšie ale ona si vie nájsť miesta v postieľke kde ju ten monitor nezaregistruje a máme zbytočne alarmy 😊
Nas ma 10 mesiacov a stale ho pouzivame, planujeme do roka, tak ako sa odporuca. Pripadne kym tam vydrzi baterka ci podlozka ci co to tam je 🙂
Nikdy