Dokedy malo vaše dieťatko reflux?

6. mar 2022

Ahojte.

Syn má 6m a ešte stále sa trápime s refluxom. Po narodení ho mal veľmi silný, neprospieval, chudol boli sme aj v nemocnici ale vyšetrenia ukázali že sa jedná o reflux fyziologicky, normálny a že to prejde.. momentálne už prospieva krásne priberá kilo mesačne, je iba kojeny, začíname s prikrmami.. ale ešte stále sa stane že mi po kojeni grcka.. niekedy musím aj pár krát prezliekať.. prikrmy nevygrcka iba to mliečko keď si grgne mu vybehne, niekedy viac niekedy menej.
Dokedy ste sa vy trápili s refluxom?
Určite ho v žiadnom prípade nechcem riešiť žiadnym umelým mliekom na zahustenie pokiaľ už tak pekne priberá len to skoro každodenné pranie je už otravné 😀

simsalabim
6. mar 2022

Starsia dcera - ustupilo to okolo 11 mesiaca. Mladsia po 6.mesiaci.

marianarem
6. mar 2022

U nas po tych 6-7 mesiacoch vyrazne zlepsenie, ale do roka sa to este dost vracalo. Vacsinou ked isli zuby, alebo ked sa pohybovo posunul - zacal lozit, stat atd. Po roku uz ovela menej.

andreadobrocka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. mar 2022

@marianarem presne aj my máme také obdobie raz je dobre už si myslíme že je to za nami a o pár dní sa zas rozgrcka niekedy aj po každom kojeni a aj hodinu po kojeni mu ešte vybehne tiež sa to zhoršilo po tom ako sa začal sám pretáčať a byť viac na brušku ako na chrbte 🙂

amelie2017
6. mar 2022

Nas ma zajtra 8 a stale grcka. Prikrm nevyvrati hned, ale tak po pol hodine, hodine, ked je uz natraveny. Stale dufam, ze ked si sam sadne, zlepsi sa to.

marianarem
6. mar 2022

Ano to bolo presne aj u nas s tym pretacanim. Vtedy to malo svoj vrchol a bol aj velky problem s krmenim. Ale bude lepsie 🙂

autor
6. mar 2022

@amelie2017 mňa všetci upokojovali tým že sa to zlepší keď začne jesť tuhšiu stravu ale zatiaľ mi to tak nepríde

clovek123
6. mar 2022

Môj bude mať 5 r a reflux stále máme nie u každého dieťaťa sa to strati