Mamicky, prosim vás cim to moze byt, ze moje dieta kojim cca kazde dve hodiny, ale dnes papa asi kazde 4 hodiny ... Naposledy jedla o 11:30 a je uz skoro 16:00.... a nic. Kakala uz 4 razy, tak som myslela, ze preto odmieta ... ale uz je vykakana. Mali ste to aj vy a potom ste sa vratili do normálu, alebo sa jej meni dlzka kojenia?
Dieta ma 4 mesiace. A dnes celkom aj malo spi, ale akoby sa jej nechce a nie je zase az tak placliva, ako byva, ked chce spat... skor ufnukana - mrncava.
Dakujem za vase skusenosti a rady.
@1gabriela13 nie nic take som nepouzila
@simcika ale ponúkate ju tým prsníkom? Lebo intervaly počas kojenia že dojčiť každé 2h je blud, ktorý uznavali za socika. Dieťa treba dojčiť vzdy,ak sa chce dojčiť, ne dodržiavať žiadne intervaly. Skúste ju ponúknuť už v polospanku.
@1gabriela13 nie nie, kojim na požiadanie, ale poväčšine je tak ze sa poriadne naje po tých 2 hodinách.
@simcika Ma 4mesiace je prirodzené ze sa cas medzi dojčením predlžuje. Ci mas pocit len ty ze dieta chces mat stale zavesene na prsníku? Mne dojcene deti v noci od 3.-5.mesiaca jedli len 1x od 5.spali celu noc. Cez den 3-5h. Nestresuj. Dieta pýta keď je hladne nie ked ty chces aby jedlo.
Ďakujem, áno asi sa predlžuje čas dojčenia a po spánku sa najedla.
@simcika je plne dojčena? Nepoužili ste cumlík ci fľašu? Ponúkate prsník stále?