Dojčenie u 4 mesačnej - pýta si menej mlieka

simcika
26. máj 2019

Mamicky, prosim vás cim to moze byt, ze moje dieta kojim cca kazde dve hodiny, ale dnes papa asi kazde 4 hodiny ... Naposledy jedla o 11:30 a je uz skoro 16:00.... a nic. Kakala uz 4 razy, tak som myslela, ze preto odmieta ... ale uz je vykakana. Mali ste to aj vy a potom ste sa vratili do normálu, alebo sa jej meni dlzka kojenia?

Dieta ma 4 mesiace. A dnes celkom aj malo spi, ale akoby sa jej nechce a nie je zase az tak placliva, ako byva, ked chce spat... skor ufnukana - mrncava.

Dakujem za vase skusenosti a rady.

1gabriela13
26. máj 2019

@simcika je plne dojčena? Nepoužili ste cumlík ci fľašu? Ponúkate prsník stále?

ciola
26. máj 2019

@simcika možno nie je hľadná, skúšaj alebo ju skús nechať ... ale je moc maličká na to aby nejedla...takto

simcika
autor
26. máj 2019

@1gabriela13 nie nic take som nepouzila

simcika
autor
26. máj 2019

@ciola aj ja si myslim - skusim ju uspat a snad sa rozpapka

1gabriela13
26. máj 2019

@simcika ale ponúkate ju tým prsníkom? Lebo intervaly počas kojenia že dojčiť každé 2h je blud, ktorý uznavali za socika. Dieťa treba dojčiť vzdy,ak sa chce dojčiť, ne dodržiavať žiadne intervaly. Skúste ju ponúknuť už v polospanku.

ciola
26. máj 2019

@simcika áno, ale ponúkajte ju čo najviac, nemusíte dodržiavať tabuľky, ak nechce nech nechce

simcika
autor
26. máj 2019

@ciola ponúkam, ponúkam.
Zaspala. Tak možno z toho, že bola pre unavená, tak nejedla. Dúfajme.

hrehusa
26. máj 2019

@simcika ak nechce, nenúťte ju 🙂

simcika
autor
26. máj 2019

@1gabriela13 nie nie, kojim na požiadanie, ale poväčšine je tak ze sa poriadne naje po tých 2 hodinách.

evittam
26. máj 2019

@simcika Ma 4mesiace je prirodzené ze sa cas medzi dojčením predlžuje. Ci mas pocit len ty ze dieta chces mat stale zavesene na prsníku? Mne dojcene deti v noci od 3.-5.mesiaca jedli len 1x od 5.spali celu noc. Cez den 3-5h. Nestresuj. Dieta pýta keď je hladne nie ked ty chces aby jedlo.

evittam
26. máj 2019

@simcika A este dodam-len ty si myslíš ze papa menej -cim vacsie dieta tym skor si vytiahne tolko mlieka koľko chce. 4mesacne ma dávku z prsnika za 2-3min ostatné uz len dudluje.😉

simcika
autor
26. máj 2019

Ďakujem, áno asi sa predlžuje čas dojčenia a po spánku sa najedla.

babi81
26. máj 2019

@simcika kazde dieta je ine, nasa jedla jazde 4hodiny od 2mesiacov nikdy nechcela castejsie, takze ja by som ju nechala, ak pribera tak je to ok

simcika
autor
26. máj 2019

@babi81 ved to ze priberá malo, aj preto.som bola v strese, ale už je to OK...

babi81
27. máj 2019

@simcika dolezite, ze pribera aspon nasa doktorka bola toho nazoru.