Dojčenie štrajkujúceho dieťaťa iba v noci

10. feb 2021

Ahojte sú tu nejaké ženy ktoré kojili iba v noci a deň deň si mliečko odsavali skrz toho že dieťa štrajkovalo ? Dá sa takýmto spôsobom udržať tvorbu mlieka a naďalej bábätku dávať materské mlieko ?

barboritta
10. feb 2021

My sme to neustali,odstavil sa úplne.Mozno iné maminky lepšie poradia

autor
10. feb 2021

@barboritta ja dávam cez deň len cez fľašu čiže ona už cez deň nechce vôbec....preto si odsávam a dávam takto.

barboritta
10. feb 2021

A koľko má bábätko?

autor
10. feb 2021

@barboritta 3 mesiace

mirpet
10. feb 2021

My sme mali 3 mesiace strajk...pomohla laktacna...cez den som dojcila iba v polospanku...to znamena ze ked maly zaspaval alebo hned ked sa isiel prebudzat,vtedy sa vzdy chytil a najedol...inac to bol boj,bolo to riadne psycho...dojcila som do 2 rokov nakoniec

barboritta
10. feb 2021

Ponúkaj prsník aj keď odmieta,v tomto veku býva štrajk.kolko už to trvá,že cez deň nechce?Všetky moje deti ním prešli a zvládli sme to,až tento najmenší sa nedal presvedčiť,teda nestačilo mu to odsávanie a mlieko odišlo.ale on mal 9 mesiacov

lenkasgt
11. feb 2021

Urcite kontaktuj laktacnu poradkynu, zatial urcite kontakt koza na kozu naholo, babo len v plienke...idealne v nosici alebo v satke...flasu zrusit 😉 lahnite si spolu, ty naha do pol pasa nechaj malu nech si ta ochyta, mozno sa prisaje sama 🙂 okupte sa spolu, ponukni prsnik castejsie ale nenut it do nicoho...pozri si na nete ci mate spravne prisatie, kup benedikt a senovku 3tbl 3x denne, vela pi tekutiny...drzim palce! 🙂