Do koľko stupňov chodíte s bábom von?

betka011
27. jan 2014

dodržujete teplotu do -5 alebo chodíte aj do väčších mrazov???
viem že tam nejde ani tak o teplotu ako o to že majú krátke dýchacie cesty, ale mne doma spať nebude tak preto sa pýtam

zara0201
27. jan 2014

Teraz sa do mna stopercentne vsetky maminky obuju...ale...maly sa narodil zaciatkom decembra 2011 a v tu zimu poriadne mrzlo. Pamatam si ze v dec. a v jan. som s nm chodila aj na hodinu aj viac, bolo tak minus 15 stupnov. Riadne obleceny, fusak a kocik ma predsa "vetrolam". Nikdy neochorel. Prva choroba v siedmych mesiacoch, aj to gastroenteritida.

oblecenieavecicky
27. jan 2014

My sme chodili aj keď mrzlo viac. Tak asi na pol hodinu.

sono2
27. jan 2014

Ja si tiež myslím, že to je úplne ok. Mám známu čo dieťa nepustí von už keď je nula. No a to je nonstop choré. Keď mu raz dala v máji pančocháče a my v šatách, som to už nekomentovala. Nie som predsa ešte matka.

m_ij_ka
27. jan 2014

úplne súhlasím so zara0201 aj ja chodím s deťmi von , keď takto mrzne a deti choré vôbec nemávam. Mladšia má 20 mesiacov a od narodenia ešte vôbec chorá nebola. Staršia dcéra bola chorá keď mala tri roky a to mala zápal stredného ucha a odvtedy chorá nebola a to má 9 rokov. Vonku sme tak pol hodinku - hodinku ako kedy.

sandri
27. jan 2014

Toto iste som riesila vcera, bolo -6. Maly ma 3 mesiace a napokon sme von isli 😉

bosoriak
27. jan 2014

Chodila som, aj chodim von za kazdeho pocasia. Mne starsia spavala v kociku aj 3 hodiny vonku na terase. A to je januarova, takze byvalo kludne aj -10. Bola oblecena poriadne, navyse si v kociku aj nadychala. Ak bolo veterno, dala som na kocik plast proti dazdu, ten neprefuklo. Chora zacala byt az ked zacala chodit do skolky v 4 rokoch.
Ale je to skor o tvojom pocite, ak mas zly pocit, absolutne nic sa nestane, ak ostanete doma. 🙂

darla
27. jan 2014

moja skusenost - maly mi cez den vnutri nechcel spat ani za svet, takze kazdy den bol vonku v kociku. ak sme neboli na prechadzke, tak bol na zakrytej terase. narodil sa na jesen, cize toto sme praktizovali celu zimu aj pri -11 stupnoch. spal tam aj dlhsie, niekedy aj 2-2,5 hod. a nikdy mu nic nebolo... mal na sebe zimny overal a fusak, ziadne prehnane zakryvanie dvoma dalsimi dekami a podobne - vzdy po vytiahnuti z kocika bol teplucky a hlavne nie spoteny. dolezite je, aby babatku nefukalo do kocika a moze pokojne spinkat.

anicka246
27. jan 2014

ja tiež chodím za každého počasia, aj ked prší aj ked mrzne, mám ten istý problém čo ty, doma mi spať nechce, spí maximálne pol hodinku, takže chodím von každý deň 🙂

maribell
27. jan 2014

aj my chodime do vacsich minusovych teplot.. ked je maly naobliekany viacerymi vrstvami teda ako cibula + fusak + deka tak podla mna neni problem ..nas maly nidky z toho neochorel 🙂 ... minulu zimu sme chodili aj -12 v kociku... tuto zimu sme boli akurat vcera najviac ked bolo -9 🙂 a to isiel pesi ..pekne cupkal vedla nas ..ale nefukal vietor ..svietilo slniecko 🙂 ... bol sice na nose a lickach vystipany 😀 ale nijak mu to neprekazalo ..boli sme vonku asi hodinu

brumka
27. jan 2014

s novorodencom do cca 1mesiaca do tusim -10 inak s vadsimi normalne 🙂

vivusika
27. jan 2014

@betka011 vždy som chodila s deťmi von za každého počasia, malý je novembrový, takže sme si zimu užili od malinka, malý zabambulený v kočíku, že ho ani vidno nebolo ale ja som vymrzla vždy poriadne 🙂

axaris
27. jan 2014

Ked fuka alebo je fakt mrazisko, riesime to nababusenim a foliou na kociku🙂

adkasmolka
27. jan 2014

aj ked bolo -16°C. zababuseny poriadne, aj kocik zababuseny aj maminka zababusena 🙂 Ja sa riadim heslom: pokial dieta nema horucku, chodi sa von za kazdeho zdravotného stavu a za kazdeho pocasia! 😵

nikuska265
27. jan 2014

S dcérkou som od malička chodievala von v akomkoľvek počasí aj na niekoľko hodín..... či prší, či sneží, či mrzne, či fúka..... Od narodenia aj spáva v kočíku vonku. Vždy bola zababušená a dodnes je zdravá, myslím, že pobyt na čerstvom vzduchu, pohyb jej len pomáha a dodnes ani nebola chorá klop klop klop Len to pomáha k imunite. Ešte aj teraz je vonku na terase a spinká , a to už bude mať 2 roky. Spí tam omnoho lepšie, dlhšie, aspoň je o to dlhšie na vzduchu.