Dobrý deň. Chcem sa opýtať. Dokedy môžem prevalovať na klasickek podložke (dá sa premiestňovať, pasuje na komodu, vaničku, stôl či zem, je z molitanu s umyvateľnou vrstvou, vyvýšené bočné hrany... - nejde mi pridať foto, neviem. Ju inak opísať) Má dĺžku cca 65cm. Dá sa to iba do veľkosti 62/68? Alebo s a to nejako da aj potom a dieťatko z nej trčí? Alebo sú aj nejaké väčšie podložky? Ďakujem.
@megs3 v tomto smere je to ma vas, na nete je bezpocet tych ktore su pogumovane a su aj alternativy latkove skladacie, ktore sa vam zmestia do tasky ci kabelky (kupovala som znsmej), ktore si viete oprat (na sashe), vam vedia usit rozny rozmer,...moji su uz na tieto privelki...ale dnes tie moznosti su,staci si vybrat ;)
nas ma 15 m (asi 80 cm) a stale ho davam na tu podlozku, mam ju pripevnenu na postielke. nohy mu trcia, ale pre mna je to pohodlne, ze sa nemusim zohynat ;) uvidim, dokedy to bude pre nas vyhovujuce
my sme mali jednoduchy prebalovaci pult z Ikei a teda malu sme tam prebalovali, kym nosila plienky - do 2,5r. no bola drobnejsie dieta. a uz jej nohy dost trcali z neho, ale to vobec nevadilo.
no samozrejme uz sme obcas aj inak prebalili.
@megs3 ja by som povedala ze nie su podstatne cm ale to ako je dietatko "mrsne". Ja som na komode na prebalovacej podlozle prebalovala do cca 6.-7. Mesiacov, kym sa zacala mala sama pretacat na brusko. Lebo akonahle sa to nauci, uz ti dociahne vsade a nahanat ju po komode mi prislo uz dost nebezpecne takze odvtedy lwn na posteli 🙂 a to bola dost drobcek vyskovo aj vahovo.
Ja som deti prebslovsla na postely. Podložka mi prišla neprakticka. Mali sme malý byt a nemala dom ju kde dať.
syn ma 2r3m, este nosi plienky a na prebalovaku prebalujem stale, hoci mu konci pod kolenami. Neviem si predstavit sa zohybat nad postel, to by som mala krize uz uplne v p*deli.... uvidime kedy sa odplienkuje, ale prebalovak zatial ostava
@megs3 my máme asi 70 cm (odhadom) podložku z IKEA a 10 mesačného syna na ňu stále dávam. Trčia mu síce nohy, ale zadok je na podložke, takže účel spĺňa 😋😀