Do kolko minus moze ist dieta von?
Podla toho,ake mas stare deti. Do 1 roka max minus 5, starsie zvladnu ah vyssie teplity.i ked moj syn spal v kociku aj pri minus 11 a nic sa mu nestalo
Moje deti spali v kociku aj pri -15, mozno aj -20 a nic im nebolo. Horsie to bolo pre toho, kto kocikoval, ale tak my sme s muzom trenovani.
Môj spal v kočíku v Tatrach počas lyžovačky asi ako 9 mesačný pri cca -15C. Nič mu nebolo. Veľa rodičov sa prechádzalo s kočíkmi a ten druhy rodič lyžoval
Nikdy som sa nad tym nezamyslala chodila a chodime za kazdej teploty von👍 ci -15 ci +30
@zorkahorka do roka do -5? To je odkiaľ odporúčanie? Podľa mňa poriadna blbosť 🙂
toto je velmi individualne, zalezi od lokality, a od veku do 1 roka by sa naozaj nemalo ist do velkeho mrazu,problem je hlavne do 6m
Ja som so starsou bola aj ked bolo cca -10,pocitovo -20 lebo neprijemne fukalo..mala 3m..dobre som ju obliekla,schovala v kociku a spalaaaaaaa jak drevo....neexistuje zle pocasie,len zle obleceny clovek..za mna,vzdy vtedy,kedy sa chce aj tebe..neznasala som kocikovat len pre to,aby bola aspon chvilu vonku..
@zorkahorka tak to mam ulozene v hlave 😀 aj v odkaze vyssie je oficialne minus 5.teda asi nie do roka,ale pre mensie babatka
@xtimkax a čo ľudia ktorý žijú na Antarktíde?
Teplo obliect to je najmenej,podla mna by mohol byt skor problem dychat tomu babatku ten ladovy vzduch napr pri -20
@elizabet173 no tak hovoria odbornici, nie ja 😅 my sme zo severu
@stellarstar antarktida je neobyvana 🙂 s vynimkou vyskumnikov. Ale chapem, co chces povedat
@deedol tak eskimaci či jak sa volajú 🤣
@elizabet173 toto je jeden z viacerych clankov https://najmama.aktuality.sk/clanok/247617/do-k...
@xtimkax ak je dieťa v poriadku je jedno koľko je -.Ked je taká kosa,že -20 a fúka vetrisko tak asi mi niečo napovie,že 2 hodiny byť vonku asi nebude príjemné.Mam zimné deti a hneď z pôrodnice vonku aj 4x denne,staršie sú vonku hocikedy,šak do škôlky a školy sa musia dostať.
@elizabet173 ved preto moj syn spal ako trojmesacny pri minus 11 🙈 ale su tu maminy, ktore dodrziavaju vsetky rady od lekarov, preto som to spomenula, nech nie som za matku roka 🤣 ale... aj v nemocnici som dostala take instrukcie ako v clanku,takze ozaj nie su vymyslene
@xtimkax tiez si myslim ze tam nie je dôležitá teplota ako skor oblečenie napríklad som videla dokument o Ojmiakon a tam deti co chodia do školy tak maju voľno pre prvý stupeň ked teplota dosahuje cez -54 a druhý stupeň je doma ked je teplota -58 sa mi zdá ze hovorili takze naše pár mínus deťom neublíži 😂
Ano je odpuranie ze do roka do minus 5, ale napriklad ked musim zaniest starsiu do skolky tak v kociku vo fusaku bol aj v -9 a nic sa nestalo
@snowgirl1 na tom dokumente sme sa s muzom paradne nasmiali 😀 ale odhliadnuc od toho, my na taketo zimy nie sme zvyknuti. Tam s tou zimou deti rastu uz v maternici 😀 Keby bolo u nas odrazu minus 25,asi by si dlho novorodenca nekocikovala
Za kazdeho pocasia. Mam synov. Su narodeni v septembri a okrobri. Dr ze do tych -5/-10 kludne ale iba kratko.
Mala som ale kocik co mal super striezku. Mal tam super teplotu takze sme chodili casto a dlhsie.
@xtimkax https://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conte...