Do akého veku vaše deti spávali v postieľke?

8. dec 2022

Do akeho veku vase deti spavali v postielke? Prosim zeny, ktorych deti nespia v posielke nereagujte. Lebo mna nezaujima, ze vase dieta spalo v postielke tyzten. Prosim piste iba maminy, ktorych dieta realne spavalo v postielke.

petra7797
8. dec 2022

Moja ma 2 roky a stále je v postieľke detskej nejak nechce ísť spinkať do svojej veľkej postele 😊😊

majki_ki
8. dec 2022

My sme malého prehodili v 2 rokoch do vlastnej izbičky a veľkej postele, išlo to bez problémov, lebo bol dobrý spáč a pekne nám prespal celé noci už od bábätka. Dovtedy spával sám vo svojej postieľke kúsok od našej postele v spálni.

sipopa
8. dec 2022

my sme nasho Adama premiestnili do svojej izbicky v dvoch rokoch, uz mi to prislo, ze je fakt cas. a uz bol vlastne aj dost velky na tu svoju malu detsku postielku, takze to bolo viac menej bez debaty :D ale som rada, ze si zvykol a pomerne rychlo, co som bola fakt dost prekvapena.

domka222
8. dec 2022

Cca po roku a pol. Lebo sme chystali postieľku pre druhé. Tak aby si zvykol zatiaľ na posteľ

sonicka19983
8. dec 2022

Obe deti sme hneď z pôrodnice začali ukladať do postieľky (ale neboli dlho kojene, takže po mesiaci dvoch pekne papali UM)....napapali sa a do postieľky.... postieľka bola cca 3 roky pri našej manželskej (boli krízy kedy tam nechceli byť- choroba zuby nočné mory atď a vtedy boli na manželskej) ...potom sme zamenili postieľku za takú s bočnicou a zase boli pri nás ešte rok dva a potom vlastná izbička....proste dieťa treba od začiatku zvykať na postieľku ak tam má vôbec spávať... akonáhle začne spávať pri mame ťažko ho už odnaučiť....my sme ich mali pro sebe ale v postieľke.... zlatá stredná cesta.... keď bolo treba pomojkali sme, dali papať ale proste postieľku sme využili na maximum....

thereisabear
8. dec 2022

Do 3,5r 🙂 Zmestil sa bez problémov.

hilda08
8. dec 2022

Známej syn ma 3,5 a stale v pohode v postielke

sundew
8. dec 2022

Nas ma 3r a 3m a stale v nej spava (ale ma jednu stranu vymenenu, polovica zábrany a polovica je nižšia,cize moze z nej sam vyliezť. Prezadzovat do väčšej planujeme nieked buduci rok ked uz sa tam nezmesti a bude ju treba pre druhe 🙂

anicka2608
8. dec 2022

Moja dcerka ma 3r8m a vysku 106cm, este stale sa do postielky zmesti a stale tam pri nas v spalni spi 🙈 Jednu stranu ma dole a ma to ako postel, aj ked sme jej tyzden dozadu zariadili izbicku, nemame to srdce ju tam dat 🙂 Milujem ten pocit v noci ju chytit za ruku a citit ju 🥰 Cas bezi, rastu rychlo, uzivame si ju 🙂

natalala
8. dec 2022

Moja bude mat 3 a stale ma prirazenu postielku k nasej posteli a raz spi tam raz na nasej podla nalady. Budeme jej zaciatkom roka zaruadovat izbu a do malej postielky pojde bracek, ale teda predpokladam, ze bude spat u nas nie vo svojej izbe 🤷🏼‍♀️

blumie
8. dec 2022

Do 3 rokov, ale hlavne kvoli tomu ze sme boli v mensom byte a teda nebolo kde dat velku postel 😄. Inak by uz mala velku postel v 2,5 kedze je vysoka a rychlo rastie. Inak ona bola v postielke spokojna.

vierka0508
8. dec 2022

2 roky a 3 mesiace presne 😀 ked som ho dala so postele spal ovela lepsie, nemal uz toľko miesta sa otacat v postielke. Zvykali sme postupne, postel mal v izbe od 2 rokov, vtedy sme sa akurat stahovali, zacali sme obednym spankom a raz som sa nastvala a postielku zlozila a super aj v noci.

x_mery_x
8. dec 2022

Za mesiac bude mat 3 roky a stale spi v postielke a este minimalne dalsieho pol roka bude :D

nikha2809
8. dec 2022

Môj mal v novembri tri, cez vianočné prázdniny pôjde už spat k sestre do izby, zatiaľ je stále v postieľke.Aj dcéra bola do takého veku

jesenzima
8. dec 2022

Dcéra do troch rokov, ale zmestila by sa aj dlhšie.. my sme jej dali dole bočnice odtiaľ a fungovalo to ako posteľ

silvike
8. dec 2022

Moj ma 3r. aj 9 mes. a stale spinka v postielke. Je to takto momentalne pre nas praktickejsie. Ale uz ma prichystanu postel (160x80) v izbe spolu so starsim bratom. Najstarsia dcerka spala v postielke do 4r. 4 mes.. Vtedy sme sa stahovali z bytu do domu. V dome uz spala na svojej posteli. Kazdy ma ine moznosti (bytove, financne a aj ine) Takze to asi kazdy si zariadi ako mu vyhovuje. A dieta sa prisposobi 🙂

mirka438
8. dec 2022

2r a 7 mesiacov mala. Sme sa planovali stahovat tak som skor nemenila. Hned ako sme sa prestahovali, kupili sme detom poschodovu postel a super. Od prveho dna si krasne zvykla.

zuzka0605
8. dec 2022

do 1, 5r

saxana000
8. dec 2022

Nasa ma uz 6 a postielku mame stale. v noci ked sa zobudi pride k nam do spalne a suchne sa do nej..
Vecer zaspava sama v izbe ale proste su noci ze este pride k nam..normalne sa do nej zmesti ani v skolke nemaju vacsie lehatka..

ivangeline
8. dec 2022

1,5 prve a druhe 2r a tretie je tam minimalne, zjavne pojde do detskej rovno do postele.

mima172
8. dec 2022

Malej sme zrušili postieľku tento rok v lete, mala 2r1m.

nafka0483
8. dec 2022

Asi do 10-11 mesiacov v postielke pri nas v spalni. Teraz ma postielku v detskej ale spi na zemi na matraci z velkej postele - v noci spi pri nej jeden z nas. Cez den ked vstane, tak sama pride k dveram alebo ked ma otvorenr tak za nami do obyvacky.

euka210
8. dec 2022

Cca 2r.