Syn má 15m a stále ma vo svojej postieľke taky ten zapletený hrubý vrkoc, ako mantinel. No ako rastie tak sa mi zdá, ze už je mu tam úzko, no len neviem ci ho už môžem dať odtiaľ preč.. Ublíži si ešte nejak na tých tyckach od postele? Ako to mate vy?
Mantinel nema byt v postielke vobec. Predchadza sa tak uduseniu dietata.
Uf ten hruby vrkoc si mohla vybrat uz skor, vsak to je neskutocny zrut miesta
Ja som mala ten tenky, ale pi case som ho dala prec. Ako sa syn naucil stat v postielke, stahoval ho dolu a nicil... dieta potrebje v postuelke priestor
Nemala som nič také, len hniezdo a potom už iba v zavinovačke spali deti, od 4 mesiaca šli do sacieho vaku. Ani jedno sa neobuchalo o postieľku.
To by som sa skôr ako obuchania o tyčky bála, že sa zabori do toho vrkoca a pridusi
@dadis do veľkej posteľ? Akoze riadnej postele? To nespadla odtiaľ??
@autorka my sme v dobe, ked mala dcerka cca 1 rok detom zariadovali izbu uz s klasickymi postelami. Ona tam sama chcela chodit spat, iba take detske kresielko sme tam pre istotu prisuvali. Nepamatam si, ze by spadla 🤔, mozno niekedy ano, ale nic dramaticke, ze by som si to zapamatala. Je to uz davno.
NIkdy sme nemali ani mantinel ani vrkoc ani nic
Kedysi nič také neexistovalo, a deti to prežili
Neodporúča sa vôbec ho mat. My sme nemali, občas si buchol, nevadí. On sa aj naučí, pokojne to vyhod z postieľky.
Nikdy nic take moje deti nemali na postielke a nikdy si neublizili. Dokonca mladsia dcera uz v tomto veku bola stahovana do velkej postele.