Do akého veku ste používali fusak?

18. okt 2023

Dokedy ste mali deti vo fusaku ? Do akeho veku?
Mám 8 mesačne babo tak neviem či ho ešte využijeme keď zachvíľku bude cupitat. Ďakujem za rady

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. okt 2023

@jj298 tak myslite že ešte sa oplatí investovať do fusaku? Nebude teda stačiť len overal? Rada si necham poradiť nemám skúsenosti v tomto

basulaak
18. okt 2023

Moj ma 2,5 roka a na tuto zimu este nehavame pretoze zvykol spavat v kociku. Ked dieta spi v zime tak moj mal overal a spal vo fusaku.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
guiseppinka
18. okt 2023

Moj este v jari v 2,5 roku pouzival fusak, lebo chodil spavat vonku do kociara

kvadrinkaaa
18. okt 2023

Ja som mala februárové babatko a nasledujúci zimu mal celu zimu fusak a potom aj tu ďalšiu a to mal uz rok a trištvrte. Su take fusaky, ze ked uz beha a ma topánočky, da sa spodok odopnut, ze nohy mu budu trčať. Ale je fajn, ked ma dieťatko pekne ritku chrbátik v teplucku. My sme chodili von často a na dlhšie, takze ja som to ocenila.

zuzanaa239
18. okt 2023

Cca do 1-1,2 r. dnes sú tie fusaky tak vychytane,na spanok v kočíku je nenahraditelny.

patka06
18. okt 2023

Mám septembrovú - prvú zimu sme fusak pár krát použili, druhú už vôbec
U nás bol celkovo zbytočný.

javiemneviem
18. okt 2023

Na túto zimu podľa mňa určite. Mám májového. Prvú zimu bez fusaku si neviem predstaviť. Síce začal cupitat, ale to bolo len také naozaj cupitanie. Vonku bol vždy len v kočíku. A teda fusak 100% využitý 🙂

ivangeline
18. okt 2023

My vobec. ;D Deti v nosici. Overal v kociari.

martinka13
18. okt 2023

Cca do 2,5 roka

hortenziaj
18. okt 2023

Naši už nemali ako začali chodiť, a aj skôr, ako skúšali. Lebo aj ho musíš obliecť tak aby mohol byť bez fusaku, čiže overal alebo oteplovacky a bunda a ak sme šli v kočíku, len dekou som prikryla. A to jeden bol februárové, čiže ako 9mesacny už fusak nemal.

euka210
18. okt 2023

Ako pisu, ked bude spat, tak fusak...zase nemusi to byt najhrubsi fusak. Na chodenie si mozes pockat aj 4mes.a to uz bude jar. Moj treti je januarovy a ako rocny mal fusak, lebo aj tak sa viac vozil ako chodil. Na sedenie je overal malo.

siska53
18. okt 2023

My sme pouzivali do 2 rokov. Lebo v zime mali este len necele dva roky a sice aj chodili, teda..syn uz nepotreboval, ale hlavne mala, ta bola dost kocikova..
Lenze ja som kupovala fusak taky, ze bol nastavitelny a pasoval mi na kocik.

kandelabra
18. okt 2023

Moj bude mat 2 ale fusak este vyuzivame, ja ale chodim s kocikom dost vela takze maly je tam dlhsie a ked uz teda sedi v kociku tak nech mu je teplo.

mia_von_prag
18. okt 2023

Používali sme fusak asi do 1,5 roka. Chodiace dieťa tiež používa fusak. Na spánok je super.

nevenka
18. okt 2023

@euka210 no nase stvrte je januarove a fusak veru planujem, ba uz je v nom v kociku. Ma taky hunaty overalik a este do fusaku, taka je teplucka v tom. A to uz skusa chodit popri nabytku, ale vonku este cupitat veru nebude tolko...Ak zaspi, je lepsie mat ten fusak, vsak sa daju odopnut, ale odspodu aspon nech ma teplo.

paciko9
18. okt 2023

My sme pouzivali fusak 1zimu aj to ked bolo babätko. Na druhu uz mala vyse roka a neznasala byt vo fusaku. Revala ako tur, tak sme jej len davali hrubu deku cez nohy a nánožnik. Spanok mala len jeden, tak spavala doma v postielke

euka210
19. okt 2023

Este...ja som kupila taky "rastuci"...dal sa zipsami dat na 2 dlzky...ked bolo babo tak kratsi do hlbokeho vosiel, a ked bol vacsi, tak dlhsi do sportoveho...a kludne v zime do sanok sa dal pouzit.
Ved nemusis novy za 50e, mozes si kupit z bazaru za par e...mne tak posluzil pri 2 detoch a este som ho posunula dalej.

autor
19. okt 2023

Prosím vás a keď je nanožnik dáva sa aj do neho fusak? Či ako sa to používa? 😄😄😄 naozaj neviem je to moje prvé bábätko som rada za každú radu.