Ahoj mamicky,prosim vas dokedy ste mastili detickam zadocek pri pouzivani jednorazovych plienok?Ja som sa dopocula ze od 7.mesiaca by sa uz mastit nemal,ze vraj nech ma pokozka svoju obranyschopnost.Co je na tom pravdy??
@lusia222 ritku treba mastit podla potreby. pokial nema ziadne problemy, cerveny konecnik, alebo nejake miesta, tak krem pouzivat nemusite, ale ked sa objavi nejaka zmena, tak to treba natriet, aby ho to nestipalo, nebolelo, nerozsirilo sa. odporucam mat doma stale Sudokrem - velmi dobry na kazde poskodenie koze, na ritku, odreniny a pod.
@briketa
@stanislavao dakujem,tak zase som o nieco mudrejsia 🙂 bola som v tom ze ritka sa masti zakazdym kedze dietatko je zabalene v plienke.A zvlast ked je teraz tak teplo 🙂
Syna som mastila hádam do 1 roka a dcéru takmer vobec. Syn mal stále zaparenú ritku a Pitiol šiel na dračku, lebo iné nepomáhalo a dcéra nemá v podstate žiadne problémy, len pri hnačke a tam pomohol nechtíkový kúpeľ.
Pokial nosí plienky
nemastila ba som zakazdym len ked je to potrebne. moja dcera ma mesiac a nemastime
ja kym nosila plienky ale zase nie stale ked to bolo potrebne ale stale mam kupeny bepanthen ja som ho rada pouzivala a ked ma cervenu ritku aj teraz to uz ma 2,5 tak jej natriem
Ja som nemastila ani nemastim vobec, iba vtedy, ked ma cervene. Inak nie. 😉
mala ma 4 a ked ma vyparenu prdel, tak jej aj teraz dam sudocrem
ja mastim bepanthenom trosicku po kazdom kakani
má 7r. a semtam treba namastiť Avirilom,ak má dupu červenú 😉
nemastim vobec, len ked idu zuby, tak sem tam jej trosku treba
mastím len vtedy, ak ma zaparenú riťku , inak nie neni to potrebné 😀
@lusia222 ritka sa maze len podla potreby v kazdom veku. ak nie je zaparena, nemasti sa.