Ahojte maminky, chcem sa spýtať do akého veku vám babatka spinkali v zavinovacke. Náš krpec ma pomaly 5 mesiacov a niekedy na uspatie naozaj nic nefunguje len zavinovačka. Uz sme chvíľu mali od nej pokoj, pekne zaspinkal sám v postielke, žiadny problem so spaním nebol ani cez den ani v noci a prislo nejaké obdobie ked sám nechce zaspinkat vôbec. Zaspinka mi buď pri kojeni alebo v kočíku vonku a ked uz ani jedno nepomôže tak jedine zavinovacka. Máte poprípade nejaké triky ako skúsiť uspať babatko ? Nam došli nápady 😂 šatka, nosic, na rukach, na fitlopte, pri mne v posteli, nic nezaberá.
Vdaka 🙂
Tusim do 7 mesiacov, potom sme presli na spaci vak lebo uz jej bola zavinovacka mala a vadila jej v pohyboch. Keby to je na mne tak by bola kludne aj dlhsie, ale uz byvalo aj teplo. Ja byt na tvojom mieste este ho necham v nej, ked je tak kludny, plus este je vonku zima takze asi sa v nej ani extra nepoti.
Prvé cca pol roka, druhé vôbec, nemôže byť ani prikrytý, hneď sa na to zobudí ..
3 noci v nemocnici😂neznasa ked sa nemoze volne hybat
Do 3 mesiacov. Potom sme presli do vakov
Moja dcerka vobec
V zavinovačke sa cíti v bezpečí - nie sam vo velkom priestore, ja by som ho v nej uspávala a pokiaľ máš šnurovaciu tak postupne slabšie by som doťahovala aby stále mal v nej viac miesta ma pohyb a nebol to preňho šok, že ho zrazu nič nechráni.