Nas syn ma 8rokov a stale neprespi celu noc vo svojej izbicke.
Kazdu noc okolo polnoci pride a do rana spi s nami v posteli.
Ak by som ho aj poslala spat do izby, tak by tam plakal a nezaspal. Neviem coho sa boji, nema sa coho bat, neviem ako mu to uz vysvetlit. Od 2 rokov ma svoju izbicku, no za cely cas tam prespal celu noc parkrat.
Prosim nepiste mi tu ze si to mam uzivat, to sa neda, spat traja v jednej posteli, on sa stale vrti, muz ide radsej spat na gauc, aby sa vyspal, rano vstava o piatej.
Proste neviem, ano viem ze nebude to navzdy, no 8rokov je podla mna uz dost aby spaval vo svojej izbe
Môj asi do 8-9 a potom sám prestal
Sestra ide mať v lete sedem a stále celú noc spí s mamou. Nechce ísť do vlastnej izby. Aj keď je u nás, pýta sa k nám do postele. Sama na gauči sa bojí, aj keď jej zapálim lampičku. Ja si ju ale do postele nepúšťam, väčšinou si po 2 dňoch zvykne, že pri nás proste nebude. Akonáhle sa vráti domov, zase je na mame nacapená.. mama je slabá a povolí. Príde mi to choré. Otec takmer od narodenia sestry spáva na gauči.
Ja som rozhodnutá, že naše deti s nami spať nebudú. Často krát to robí len problémy vo vzťahu a ani sa poriadne nevyspíš... pekne od malička učiť na svoju postieľku, v roku/dvoch aj na vlastnú izbu.
Ja som vždy chodila s dcérou naspäť do jej postele a čakala kým zaspí, niekedy aj tri krát za noc.Akoze nevyspata som bola fest, ale cca po dvoch týždňoch prestala chodiť, takže to stálo za to.Mala vtedy okolo 4 roky.Je to len vaša pohodlnosť že ho tam necháte spat do rána, začni cez prázdniny alebo víkend keď nebudeš musieť aj ty vstávať.8 ročný už je dosť veľký.
Syn dokedy som ho kojila ked sa zobudil isiel ku mne v noci niekedy zo mnou zaspal dcerka nikdy ta len v postielke spala ani ked isla na postel spat
Má 13 rokov a ešte si občas k nám ľahne
Moj ma 13 a ešte si občas k nám ľahne
Moj do asi 5 - 5 a pol roka. Mne to uz prekazalo velmi, vstavala som ubolena cela, dolamana.. tak som sa rozhodla, ked manzel bol v poobednej, syna do spalne nepustit. Vzdy ked prisiel som ho otocila, isla s nim do izby, svetielko zapla, plysaky dala atd...vydrzalo to chvilu, potom zas z nicoho nic zacal chodit ale vzdy sme ho medzi dverami otocili. Jednej noci sa uz nevratil a odvtedy spi konecne celu noc 😁 mladsia spi od 3 tyzdnov celu noc. Dieta za odmenu.
4,5 ročná uz spava sama vo svojej izbe, príde rano ked počuje ze sme hore
V tomto veku uz dovod toho, ze sa potrebujete vyspat pochopi. Len mu je to potrebne pekne a trpezlivo vysvetlit.
ja som chodila do 7 za nasimi😂
Ja našťastie nemám takýto problém s mojimi deťmi, kazde potrebuje svoj priestor, ale ja som chodila k našim do 10 rokov 🤭🤣 potom mamina otehotnela a už som sa nemestila 😄 a prečo som chodila? Neviem...asi zo zvyku 🙂
Proste je veľmi citlivý a potrebuje byť pri vás
Veď vy ste v spálni dvaja a on má byť v izbe sám
Od narodenia obe deti pekne vo svojich postieľkach vo svojich izbách a my s mužom od 20:00 večer máme čas iba pre seba sa konečne porozprávať pozrieť si seriál a byť aj spolu 😊 hneď som ich naučila syn má 4 roky a nemal s tým problém dcéra je ešte malička ale dúfam že to tiež tak bude
ahoj.ja by som robila takto: nie zlato,vo svojej izbe musis spat,pod ideme naspat.stacilo,pozri tu sme oproti,aj sa pocujeme.si vo svojom dome,nemas sa coho bat.necham ti svietit na chodbe(stacilo parkrat).fungovalo to.vtedy mala 6,teraz ma 7 a nikdy nepride v noci.vie,ze neustupim,ma svoju izbu a spat treba tam.a to som s nou spala do jej 5rokov.
Hm, je už veľký. Nebavia ho “autíčka”? Sestra mala ten istý problém ale kúpili postel “autíčka” https://www.google.com/search?q=postel.auticko&... a už chcel do svojej postele 😊 ale asi bol mladší ako ten tvoj.