Čakám bábätko a samozrejme jej žehlim všetko ale som sa chcela opýtať že cca dokedy ste žehlili?
@patricia512 ja do roka. Odvtedy zehlim len to, čo fakt musím.
@patricia512 ja som pol roka žehlil plienky
Ja do leta 🤣🤣🤣 prvá sa narodila vo februári, druhý v marci, tretia v máji. Ale pri tých druhých dvoch už som mala sušičku. Ja som v lete odmietla kúriť žehličkou v dome. Ale keby som mala úplne letné bábätko, tak samozrejme ožehlím.
davaj vzdy prat pre dieta bielizeñ aj s extra zvlast preplachnutim (ja to tak robim vzdy aj pre nas dospelych), zehlit netreba
Nezehlila som,nezehlim a nemienim
Zehlila 1,5r....a doteraz zehlim spodné prádlo, osušky, tielka, pyzama
Ak mas susicku tak sa na to mozes vyprdnut. Mna entuziazmus opustil po 3 mesiacoch
Pri prvom pol roka, pri druhom som ozehlila veci len prvý krát a potom už nie 🤷
Mna zehlenie bavi, takze ja zehlim furt. Co sa tyka tvojho baba, niektore ma citlivu pokozku, niektore nie... ide hlavne o praci prasok, nie az tak o zehlenie. Odsledujes si
Kym som nekupila susicku. Cca 5 rokov
@patricia512 pri prvom babatku som zehlila tusim do roka, pri druhom pol roka a potom som prestala zehlit uplne (ak neratam zazehlovacie koralky pre deti 🤣)... Potom sa nam narodilo tretie a tak som si povedala, ze budem zehlit pravidelne raz tyzdenne. Zrealizovala som to presne dva razy 😜🥴 ...
Ale oficialne sa tusim odporuca prve tri mesiace cca. - kym babo nedavas na zem, aby sa mohlo otáčať a neskor presuvat... Potom to uz az taky vyznam nema.
Ale uz ako to sama citis, poznam rodiny, kde nezehlia vobec i jednu taku, kde zehlia i ponozky.
Netobila som to. Dokonca aj prasok mame rovnaky. Vzdy to iste. Pri vsetkych detoch. Nic im nebolo.
Do veľkosti 74 som žehlila.
Nikdy, neznášam zehlit🥵
@patricia512 nikdy lebo nezehlim. ale moj muz pozehlil vsetko raz, ked sme este len chystali pre babatko.
Žehliť som začala až teraz veci škôlky, konkrétne len tričká a pyžamá. Doteraz čistá ignorácia žehlenia.
Zehlila som raz-ked sa narodil. Potom na to nebol cas ani energia. Ale mam susicku
Zehlila som, zehlim, aj budem žehliť. 😂 😭
@patricia512 pouzivali sme latkove plienky a stvorce som zehlila pri prvom 2 mesiace, pri dalsich uz len pred porodom. Oblecko som zehlila mozno trochu pri prvom, potom uz nie. Je to zbytocne zehlit oblecko.
Doteraz zehlim tricka a rifle len do skolky, skoly...na doma oblecko nezehlim.
Žehlim stále a všetko (ešte aj veci na doma 🤣), dcéra má 5 a syn 15 r. 😁. Ja proste nemôžem odložiť do skrine nepožehlené veci 😂
Sušička. Zehli si len muž košele.
Stále žehlím. "Bábätko" má 11 rokov. 😃
Po prvom prani "vybavicky" som ozehlila a bolo..
Zehlim stale aj nase veci. Lepsie sa to sklada aj to vyzera krajsie a zasa to nie je neviem aka robota. Neozehlene veci vyzeraju hrozne.
Žehlím stále, aj ma to baví. Staršiemu 13.ročnému synovi a aj mesačnému bábätku všetko oblečenie. Aj to lepšie vyzerá keď je to pekne ožehlené.
@patricia512 žehlím lebo ma to baví. Dcére všetko a pre mňa s manželom skoro nič, iba moje šaty alebo také krčivé veci. Dcérka má síce len dva mesiace ale budem jej žehliť možno až do školy, uvidíme 😄
Do pol roka.
@patricia512 ma 6 a zehlim stále. Ale ona sa rada parádi, sukne, šaty a mne sa to tak nepáči keď je pokrčena 🤦😁
2-3 mesiace