Ahoj prosim o radu, maly ma 6 dni. Spinkava dlho vcera aj po 4-5 hodin. Vecer sme ho okupkali a dali umele mlieko nakolko nekojim a este spinka co je zas cez 6 hodin. Teplotu nema, chodime kontrolovat no velmi sa bojim aby som nic nebolo. Mam ho budit?
@kvietok1012 ak sa medzi spankami riadne napapa (zistíš podľa pocikanych plienok) tak si to fakt užívaj, ako uz napísala nada89. U nás sa to znenilo po 3 týždňoch. A potom uz bol frmol 😄
@kvietok1012 nasa tiez spavala 4-5hod cez den a v noci aj dlhsie, tak si to zatial uzivaj ono sa to zmeni
Ja som sa tiež bála, (aj ze prídem o mlieko, keď stále spala a malo co vypila) a tak som ju chúďatko budila na kojenie... Potom sa mi to asi vypomstilo, po 3tyzdnoch dieťa nespalo deň noc = každú pol hodinu hore.. Našťastie sa to neskôr upravilo a od pol roka prespala celú noc.. 😉
Buď rada, ak prospieva nerieš. Veď má ešte len 6 dní. Mne mala v kuse spala. Za týždeň dva sa to môže zmeniť...
@kvietok1012 Aj moja je taka spava ale kojin..kazde 3 hodiny ju prebalim aby sa zobudila na papanie. Aby som neprisla o mlieko v noci ju necham potiahnut ale po 5 hodinach si nastavujem budik teraz ma uz 2 tyzdne a stale je velky spachtos naje sa a polozim ju dole a sama zaspi a spi cely den a aj v noci.. Veľmi kľudne dieta neviem cim som si to zasluzila 😂😊😊😊
Neboj to prejde ak dostane náhodou koliky alebo mu neskor zacnu ist zuby. Je uplne v poriadku. Nebud ho. Gratulujem k babatku
Ps to by bola evolucna samovrazda, ak by si babatka skodili dlhym spankom 🙂 ono da dobre vediet, ked bude hladne/nespokojne
@kvietok1012 mne hovorila moja dr že nemam drobca budit a ten mi spal aj od 4tej obeda az do rana do 8 jednoducho že ked spi tak rastie. Samozrejme ze som mu davala kazde 4 hodiny mlieko a cucal aj ked spal a tiež bol na um. Dokonca ked bol maly a som ho prebalovala ked spal ani sa nezobudil čo bol taky spachtoš. Od 2.5 mesiaca mi spi celu noc. Čiže nerieš. Uživaj si volne chvile že drobec spi. 😉
@kvietok1012 je v poriadku, je moc maly, rychlo sa unavi aj tym, ze sa chvilu kuka :D uzivaj nebude to dlho trvat :D
Ďakujem babule, som pokojnejšia.😘
Urcite nebud babatko, ono ti same povie, ze chce papat. 😊
@kvietok1012 tiez mam novorodenca, uz ma 7tyzdnov a od narodenia prespi aj 8 hodin v kuse. Uzivaj to, moj prvy nespal vobec
@kvietok1012 moja má tiež 6 dní, je na UM,ale mne doktorka kázala,že cez deň aby som ju budila na papanie každé tri hodiny,a v noci aby som ju nechala spinkať,ale nie viac ako 5-6 hodín. A toto isté hovorila doktorka aj porodnici.
Pohoda užívaj si, ešte ma režim z bruška, prvý mesiac mu stačí len plne bruško a spánok.. môj bol tiež taký a vydržalo ho to doteraz, ani o jednom zube som nevedela, od 4 mesiacov spava celu noc.. pomaly ma 3 roky, večer mi zaspí o 8 a spí bez prestávky az do pol 10 rána a ešte spí poobede 3 hodiny, a samozrejme je uuuuuuuplne zdravý 🙂
Buď spokojná, že mu nic nechýba, nie je pravidlo že všetky malé deti plačú a sú nepokojné, máš doma spokojné dieťa, bud šťastná 🙂