Dlhý spánok

simokovamamicka
4. jún 2013

Ahoj mamičky, môj syn ma 2,5 roka nikdy sme nemali problém so spaním vzdy zaspaval sám len v poslednej dobe spi az prehnane dlho. Zaspava okolo osmej a budí sa az po dvanastej na obed a to podla mna neni normálne kvôli tomu sme zrusili aj poobedny spanok ale niekedy mam problém ho udržať vobec do osmej hore. Maly je velmi hravy nemá to nic s lenivostou aj napriek tomu ze mal teraz zlomenu nohu sa vela hýbal len aa bojím ze ten dlhý spanok je nejaky zdravotný problém...nemáte s tým niekto skusenosti?

xlucia
4. jún 2013

@simokovamamicka treba skontrolovat ci nie je anemicky

simokovamamicka
autor
4. jún 2013

Akurát som to pozerala na internete budeme musieť dať teda vyšetrit krv.

gyarmati
4. jún 2013

@simokovamamicka Ahoj!Ja ti presne viem poradiť!Dcérka,teraz už 6 ročná bola presne ako tvoj synček.Neboj sa,podla mňa to je normálne.Aspoň Lara nebola chorá.Od 1,5 mi spala niekedy aj do 11-tej.Chodila spinkať o 8 večer.Tiež bola,a je živé,hravé dieťa.Nemala nikdy vážne zdravotné problémy.A zostalo jej to doteraz.Aj teraz chodí spať o 8-ej večer,má svoj režim,tomu sa aj teším,a cez týždeň vstáva do škôlky o 7-ej ráno,ale ledva-ledva,cez víkend spí aj do 9-9:30 hoď.Niekedy aj dlhšie.Naozaj,a ani ona potom nespala poobede,ale to som ani neriešila veď vstávala neskoro 🙂Teraz máme druhú dcérku 7 mesačnú,dúfam že aj ona bude taká spachtoška 🙂 Takže my sme stým spaním nemali problémy,ale keď ta to ukludní tak sa poraď s lekárkou,ale je si myslím že nemáš sa čoho obávať.majte sa krásne.Keby niečo napíš 🙂

simokovamamicka
autor
5. jún 2013

Ďakujeme tak dúfam ze to nic nebude boli sme na odber tak potom dam vedet ako to dopadlo.