Ahojte, myslíte si že je skoro ísť do zahraničia, na týždeň k rodine s 3 mesačným bábätkom? Približne 6-8 hodín cesty. Išli by sme na noc. Len som si není istá, či to nie je skoro a nie je lepšie počkať.
My sme chodievali tak 15h s tym, ze sme niekde jeden den mali medzipauzu.
Boli sme v Chorvatsku s 3m dcerou, cesta naspat trvala kvoli kolonam 10.5h. Mala to zvladla uplne na jednotku. Lepsie ako jej starsi bratia
Radsej by som sla cez den. Cestu naplanovala tak, ze vyrazite v case jej spanku. Prva prestavka na krmenie, vase jedlo, dala ju na pol hodinku, nech sa vystrie v kociku, hracej deke. Potom zas dve hodiny, prestavka. 6-8 hodin vo vajci sa neodporuca.
Počkala by som.ak to nie je nutná cesta.Znamej dcera ide s 5 mes.do Bulharsko autom.mne sa rozum zastavil.Prilis veľa sa môže pobabrat a príliš malé dieťa.Naštastie nie moje...
ja som s trojmesačným letela 9 hodín do USA... takmer každý rok podobná cesta, postupne so všetkými tromi deťmi a x kratších (4-5 hodín) niekoľkokrát do roka aj autom. Ja v tom nevidím problém.
Ideme o 2 tyzdbe so 4 mesacnym babom na dovcu, cce 10-12 hodin ( podla dopravnej situacie) budeme si robit caste prestavky, inak v tom problem nevidim, treba tak raz za hodinu a pol na 5-10 minut babo vybrat z vajicka a samozrejme vzdy ho kontrolovat… ked mate na to chut a odvahu tak preco neist
Najlepsie je ist cez den aby ste dieta mohli normalne zo sedačka vybrat a nechat pol hodky vystreté. Viem cez noc si myslite ze fajn to prebehnete lebo bude spat, ale to skor mu este ublíži.
Boli sme s 3 mesačným na dovolenke, 11 hodín autom, išli sme na noc, úplne bez problémov, takmer celu cestu prespal, vyberala som každé 2-3 hodiny na kojenie, prebalenie.
Ak sa jedná len o rodinnú návštevu, nepotrebuješ nič nutne vybavovať, počkala by som.
6-8 hodín vo vajíčku v aute sa mi zdá príliš veľa.