Dlhá cesta s 3-mesačným bábätkom

30. júl 2023

Ahojte, myslíte si že je skoro ísť do zahraničia, na týždeň k rodine s 3 mesačným bábätkom? Približne 6-8 hodín cesty. Išli by sme na noc. Len som si není istá, či to nie je skoro a nie je lepšie počkať.

patka06
30. júl 2023

Ak sa jedná len o rodinnú návštevu, nepotrebuješ nič nutne vybavovať, počkala by som.
6-8 hodín vo vajíčku v aute sa mi zdá príliš veľa.

rebrambora
30. júl 2023

My sme chodievali tak 15h s tym, ze sme niekde jeden den mali medzipauzu.

veronikaszabova
30. júl 2023

Boli sme v Chorvatsku s 3m dcerou, cesta naspat trvala kvoli kolonam 10.5h. Mala to zvladla uplne na jednotku. Lepsie ako jej starsi bratia

amelie2017
30. júl 2023

Radsej by som sla cez den. Cestu naplanovala tak, ze vyrazite v case jej spanku. Prva prestavka na krmenie, vase jedlo, dala ju na pol hodinku, nech sa vystrie v kociku, hracej deke. Potom zas dve hodiny, prestavka. 6-8 hodin vo vajci sa neodporuca.

janinah
30. júl 2023

Počkala by som.ak to nie je nutná cesta.Znamej dcera ide s 5 mes.do Bulharsko autom.mne sa rozum zastavil.Prilis veľa sa môže pobabrat a príliš malé dieťa.Naštastie nie moje...

tiezjedna
30. júl 2023

ja som s trojmesačným letela 9 hodín do USA... takmer každý rok podobná cesta, postupne so všetkými tromi deťmi a x kratších (4-5 hodín) niekoľkokrát do roka aj autom. Ja v tom nevidím problém.

bielavila
31. júl 2023

Ideme o 2 tyzdbe so 4 mesacnym babom na dovcu, cce 10-12 hodin ( podla dopravnej situacie) budeme si robit caste prestavky, inak v tom problem nevidim, treba tak raz za hodinu a pol na 5-10 minut babo vybrat z vajicka a samozrejme vzdy ho kontrolovat… ked mate na to chut a odvahu tak preco neist

sundew
31. júl 2023

Najlepsie je ist cez den aby ste dieta mohli normalne zo sedačka vybrat a nechat pol hodky vystreté. Viem cez noc si myslite ze fajn to prebehnete lebo bude spat, ale to skor mu este ublíži.

sisaka
31. júl 2023

Boli sme s 3 mesačným na dovolenke, 11 hodín autom, išli sme na noc, úplne bez problémov, takmer celu cestu prespal, vyberala som každé 2-3 hodiny na kojenie, prebalenie.