Dievčatá potrebujem radu ci to ma niekto tiež takto ako ja totiž mojej malej ochvilu bude mať rok sa už druhý krát stalo ze ako zaspáva spustí strašný krik , plač, vreskot pisti a reve a reve nemôžem ju utíšiť ,minule sa to stalo večer zaspala až v sedačke v aute a teraz znova na druhom poobednom spánku našťastie zaspala .....co to môže byť lebo ja nechápem
Nema cez den nejake moc velke stimuli ? nejake zmena alebo nieco co nevie spracovat
Bratranec mal do 5 rokov nocne desy zobudil sa a pol hodinu plakal , ked uz vedel rozpravat nikde nevedel povedat ze co sa deje - ze nevie , horsie to bolo ked prisla navsteva , kino , oslava proste zmena oproti beznemu dnu
Môj sa jednu dobu tak budil z obedneho spánku, proste s plačom, až vreskom, nedal sa upokojiť. Trvalo to asi týždeň. Bolo to v dobe, keď sa vrátil z nemocnice, síce nie hneď bezprostredne, ale tak zrejme sa mu to vrátilo vo sne, alebo niečo také, že tam ležal, pichali ho, dostával infúzie... Ktovie..potom to prešlo a už bolo všetko ok
@mon1806 moze sa jej nieco snivat, moze sa zlaknut. Moze tak reagovat.