Ahojte dievčatá chcem sa opýtať či aj vaše deti ked su nervozne tak sa začnú biť po hlavke alebo líčku ? Alebo so sebou hodia o zem?
Nas ma 4 a ešte sa sem tam hodi o zem keď neni po jeho
Nas hovori,ze chce spadnut do vody,ist pod stol a podobne A ak to uz je velmi zle..tak sa kusne do ruky.. xD
moja sa nebila po hlave, ale hadzat sa o zem a amokovat vedela statocne.
Nas sa tiez bije,ale uz trochu menej 😀 lekar povedal,ze povaha...nevsimat a vraj prestane.
Moj 4 ročný ked mu niečo nedovolím, alebo ho podla neho nechápeme,sa zacne udierať do čela rukou, nerobí to silno,no robí to teraz poslednu dobu, co je stale doma a plus mame doma malé bábätko, tak nieje to uz len o ňom, je to taka forma uvoľnenia emócií,a asi aj odkukal z telky rozprávok, žiaľ 😔😔 verím ze to prejde,aj u vas.
Tiež sme prešli obdobiami hádzania o zem, buchanie hlavy o zem, hadzanie vecami, kopanie okolo seba a ine špecialitky 😳
Moja ma 2,5 a vcera som sa zobudila rano na to ako si trieska hlavu o stenu. Inak, robi to bezne tak od 2 rokov. Len tak sedi a zacne sa pastou buchat do hlavy. Som rada ze nieje jedina. 😊
@horalka1986 nás to robí od cca 11mes ma teraz 14mes a robí to furt neriešim
Dakujem dievčatá trošku ste ma ukludnili lebo je to fakt divné ked vidím svoje dieťa ako sa fackuje, nebijeme ho my rodičia tak sa bije samo :D
@kulumulu123 ja sa na tom skor zabavam. Ten pohlad na dieta ktore o pol siestej rano stoji v postielke a trieska si hlavu o stenu....uplne psycho. 😂
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/dvojrocna-dcerka-sa-bije-po-hlave/