Ahojte, dcérka sa už niekoľko rán budí úplne precikaná...používame pampersky active, spí cca. 11 hodín vkuse..neviem, čo robiť...či ju prebaľovať v noci, ale budiť ju nechcem...je pravda, že vypije veľa tekutín, pred spaním ešte mliečko, ale snažim sa čajík davať naposledy hodinu pred spaním...aj tak je ráno precikaná a bojím sa aby z toho neprechladla...
skus vacsie plienky
buto prebalit v spanku alebo jednoducho skusit ine plienky ako pampersky nam ich tie precikavala pre mna tu top s billy
Tiez odporucam bud vacsie plienky, alebo opatrne prebalit v noci.
Normálne prebaliť v noci, ja som aj 3x za noc prebalovala, deti keď spia tak väčšinou spia
Veru,vacsie alebo ine plienky. Moji tu tvoju znacku v noci vzdy precikali a cez den zas prekakali.nepomohla nam ani vacsia velkost. Nam prosto nesadli, pomohla az zmena plienok a nemuseli sme ani v noci prebalovat a rusit ich tym.
my pouzivame plienky z DM a su super, ked bol maly mensi pouzivali sme na noc pampers. Par krat sa mi stalo ze sa precikal aj z pampers aj z DM a potom som prisla na to ze to bola moja chyba. Lebo ked som upravovala plienocku okolo noziciek,tak som vytiehla vonku nielen ten vonkrajsi kraj ale aj taky ten s gumickou,co je z vnutornej strany a od kedy som na to prisla ani raz sa neprecikal zo ziadnych plienok 🙂.
Moji mali ráno tiez 3/4 kg pampersku vždy, ale nepretiekla 😉
Kolkatky pouzivas plienky?My sme mali ten isty problem,nasa mala tiez vela pije ,tiez pampersky zelene aj biele precikala dokoncca aj č.5 ,skusila som aj č6 zelene kupit a tiez ich cez brusko precikala nie vzdy ale obcas...tak som na radu mamiciek vyskusala kupit Clever plienky z Billy a odvtedy ani jedna plienka precikana... maju ich v malych baleniach konkretne č.5 za 1.93 eur je ich tam 12ks a uz ich chodim kupovat pravidelne ,ine uz ani nepouzivame 😉
Nepíšeš vek dieťaťa. Keď sa blíži ku 2. roku, tak najlepšia rada je odučiť ho čo najskôr od plienky.
A prečo jej dávaš mlieko aj čajík? Čaj už nedávaj, iba pred spaním mlieko.
Zbytočne zaťažuješ obličky. Tekutín by malo mať dieťa cca 1dcl na 1kg hmotnosti (+ ešte tekutiny zo stravy).
Ja jsem dcerku prebalovala jak jsem sla spat. Prebalila sem ve spanku, nebudila se na to.