Ahojte.
Ked malu kojim,(4mesiace)tak sa niekedy zacne po chvilke mrvit,byt nekludna a potom zacne plakat a odmietat prsnik.Potom ju musim zobrat na ruky.Niekedy vyvadza potom aj ked ju chcem prebalit,alebo kdekolvek polozit na chrbat.Staci,ze ju mam na rukach a naklonim ju,akoby som ju chcela polozit.
Ked ju berem z kresielka,tak sa napina ako luk,aj ked si ju vezmem na ruky.Poslednu dobu sa aj brani spaniu.Chce spat,zatvara oci popri papani,ale potom sa “spamata“ze zaspava a zacne velmi plakat.
V sobotu taka bola cely den.Museli sme ju nosit na rukach a furt mrncala,bola nespokojna.Potom mi zaspala von v kociku.
V nedelu ju to chytilo vecer pred spanim.Ako sme ju polozili,tak plakala moc a to pri kazdom pokuse.Potom sa podarilo uspat ju priatelovi na rukach.
Mate take skusenosti?Neviem preco to robi.
určite lekárovi spomenúť na poradni... najmä ten luk...
Môj syn toto robil a mal koliky,
Kiss syndrom, znamych malicky to iste mal.
Mohla by to byt bolest bruska. Skuste pomasirovat brusko, cvicit nozickami, nechat poriadne odgrgnut, popripade kvapky espumisan alebo babycalm. Nam vsetko toto aspon trochu pomohlo, ked maleho bolievalo po napapani brusko. A hojdanie na fitlopte 🙂 Kocikovanie tiez dobre, ideal cez hrbolky, vdaka tomu sa uvolnuju plyny. Mozno aj preto vam tam lepsie zaspi.
Uz viem o co slo.Furt som si myslela,ze ju boli brusko.
Ide o spanok.Niekedy zaspala v klude pri kojeni.Teraz sa potrebuje učičikat.Niekedy ju musim zobrat na ruky,ponatriasat a tak zaspi.Neviem preco sa to tak zmenilo.Taky akoby neklud mala…
Nemá reflux ? Prehybanie do luku je typický príznak..aj odmietanie prsníka, lebo sa jej môže mliečko vracať a páliť ju