Dieťa odmieta prebaľovanie

3. okt 2023

Baby pomoc ja neviem čo sa stalo dcéra 15 mesiacov zrazu začala odmietať nechať sa prebaliť na prebaľovacom pulte proste ešte len keď ju idem položiť nechce sa má pustiť a začne plakať a aked ju aj položím plače až sa trase akokeby jej ubližujeme. Teva toasi týždeň doteraz to problém nebol.
Nevadí mi ju prebaliť postojačky keď je len pocikana ale keď je pokakana to fakt nie je ľahké
Odplienkovat ešte určite nechcem má čas ale hlavne ak vidím že by to nezvládla

januska12323
3. okt 2023

Na gauči alebo na zemi sa nenechá? Telefón alebo niečo do ruky.

jaskolka
3. okt 2023

Deti majú také obdobie, ze sa začnú "brániť" prebaleniu. Skús ju tam dáko zaujať, nejakú hračku do rúk, ja som zvykla dat kľúče alebo fľašku od minerálky 😊
Alebo ju prebalit inde, na gauči, na podložke na zemi
.

simona20201309
3. okt 2023

A načo ma čas? Kým bude mať 3r a ty budeš v strese že nie je odplienkovana a ma nastúpiť do škôlky? Už je najvyšší čas! Môžte začať. Nechce plienku, tak posadiť na nočník.

martul
3. okt 2023

gauč v obývačke, posteľ v spálni? niečo zábavné do ruky?

lenkapap
3. okt 2023

Tiez od 16m len v stoji, aj ciko aj kako...inak sa neda, lebo sa meta, hadze atd. V tom case som aj presla na plienkove nohavicky, a po kaku sprcha odspodu, ked sa inak neda.

autor
3. okt 2023

@martul zabavne do ruky sme dávali doteraz monetálne už skoro nič nezaberie problém je že revy začnú ešte len prídeme k pultu a už sa začne brániť.....na zemi ani na gauči som neskúšala ale teda skúsim tak

martul
4. okt 2023

My sme po takomto štrajku prebalovali na zemi.😊

2006_1211
4. okt 2023

Myslím ze čím skôr odplienkujes tak bude lepšie