Ahojte…nemáte niekto skúsenosť prosim? Som zufala..moje 5m babo miluje kočik, teda milovalo až dokym sa neochladilo a nezačali sme sa hrubšie obliekať…naobliekana do kočika nevleze ani neviem neviem čo bolo😭 nejake rady prosim? Skusala som len navliekacie overaliky, fusak, bla bla..nie teplo jej nie je, na rukach je to ok zahadne..
Možno je jej predsa teplo, lebo ten kočík odizoluje, keď je na rukách tak nie. Ak to ale naozaj nieje týmto tak len zvyknut si, alebo teda skúsiť nosič napríklad
myslis sportiak?
Tak ale na rukách jej nie je také teplo ako uzavretá v kočíku s fusakom.. Radšej dat viacej tensich vrstiev, ved ešte nie je taká zima aby bola nababusena a dáš jej fusak na to
Je este vo vanicke? Tam si vies dat ci hrubsiu deku alebo fusak.
Moja milovala vanicku. Dokazala tam aj 1-2-3hodky pospat.
Ako je v sportovom absolutne. Neviem ale iba parkrat zaspala.
Pozor na to, že ak je vo vaničke, kočík samotný je vrstva navyše oproti rukám…kľudne jej môže byť teplo.
Ak je vo vanicke, tak je mozno uz zvedava a chce vidiet. Moje deti nemali radi vanicku, lebo nevideli a dvihali sa. V nosici zaspali ovela skor. V takomto pocasi a v zime to bolo ovela lahsie pre mna, lebo som im natiahla len capacky, dala ciapku a pod bundu, takze ziadne urevane obliekanie.
Poplace 5min a zabudne
Moje dieta tak plakalo, prvych 100m plac potom uz bolo ticho, zvyknut
Fusak ?Už?
Určite z tepla? Si skúsila dať do kočiara nenaobliekanu von? V tomto veku sa deti menia rýchlo.. viac začínajú vnímať, komunikovať, prikrmy, už viac mrcia pred spaním.. nie je také jednoznačne, že chcú spat.. a pod..
Treba si len zvyknut, hole ist nemoze