Baby, poradte...ja uz neviem...druhy syn ma 10 mes a nonstop place, hystericky, cely den, ak sme v byte...vonku ako tak (ale nemozem byt od 7 rana do 8 vecer vonku), lezie, pohojda sa, ale aj vonku musi byt casto na rukach..vnutri cista katastrofa...polozit ho na zem nehrozi..ziadne hracky, riekanky, svetielka, nic...fyzicky mu nic nie...co s nim robit? 🙏 Zvazim asi uz aj vyhanaca diabla 😈 😂😂😂
Plakával aj predtým, alebo je to len teraz, v tomto období?
@homolca ahoj.. no ak ste vylucili vsetky moznosti, ze by mu mohlo byt nieco zo zdravotnej stranky, tak to moze byt aj povahou. Neter bola odmalicka takato, vkuse plac, plac, plac.. ani na zem, ani na ruky, ani kocik, ani nositko, ani hracky, nic. Casom sa to trochu urovnalo ako rastla, momentálne ma 15, ale stale je taka hystericka, nic sa jej nepaci, place takmer pre vsetko, rychlo sa rozculi. Ak vstane hore zadkom, tak cela rodina ma pokazeny den 🙂
Ak mu po zdr.stranke nič nieje zápal , choroba , uší tak ťa možno pošlú na neurológiu...mňa poslali s dcérkou má 17 m ale ona plače naozaj hystericky ale len u dr ....uvidím či vôbec dáme vyšetrenie u neuro
@homolca citala som raz, ze mamicka jedna toto presne riesila, dcerka jej tiez takto plakavala skoro nonstop. Jej zistili histaminovu intoleranciu a odkedy jej zacala varit antihistaminovu dietu, tak jej to pomohlo. Takisto mam kamaratku, ktorej tiez dost plakala a potom zistili takisto intolerancie na potraviny aj na laktozu. Podla mna nie je normalne, ze dieta takto place, ak to nie je uplne kratkodobe..
Tjes mame taky problém nasa mala place stále ale to asi bude stimy zubkamy keď sa zobudy hneď plač 🙁
Ahoj mojaa prva dcera nonstop rev.... bolo to naa nevydrzanie, na psychiku hrozne, nikto mi neveril. Prerevala sa az k druhym narodeninam, dodnes neviem cim to bolo, ale faktom je ze je velmi energicka, temperamentna. Druha dcera, aktualne 10mes ani neviem ze ju mam a to jej teraz aj zuby idu, pohodicka. Uplne ina povaha. Skus vylucit nejaky zdravotny problem a ked nic tak je mozne ze je to jednoducho povahou. Kazde dietatko je ine, niektore nam daju zabrat v detstve, ine v puberte ...
Niečo mu je,aj ked ty ten názor nemáš.....zdravé dieťa nebude plakať nonstop....ako písali vyššie- zúbky,uši,bruško,hlad......
Ahoj.
Naša plače nonstop, má 12m.
Nie je to žiadnym problémom ale povahou. Plače naschvál a cielene. Hodí sa na zem, kope nohami, prepína sa... Taktiež už pomaličky zvažujeme neurológiu, možno nám to v niečom pomôže. Ešte podotknem že je takáto náročná od narodenia
Ako píše @adamadent - mam presne totoznu skúsenost s dcerami; skus si prečítať niečo na tému "náročné dieťa" (termín Dr Williama Searsa) - tiež som dlho hľadala príčinu, obvinovala sa, hľadala zdravotné dôvody, ale je to temperament... V 4mes sme s ňou boli u neurológa a ten povedal, že je úplne v poriadku, ale ze to bude veľmi temperamentne, hoci inteligentné, dieťa, proste ze si s nou užijeme... Druhá dcérka je úplne iná a nič inak nerobíme... Prvá bola od začiatku úplne iná v mnohom, všade a so všetkým nespokojná a tehotenstvo aj pôrod lepší ako pri druhej... Držím palce, viem, že je to na nervy
@homolca nejdú mu zúbky? Skúšala si dávať gél na ďasná? Môj syn má rok a presne keď mal 10mesiacov som myslela že si to hodím, nonstop ruky a ešte aj tam plakal, začala som mu to dávať na zúbky a pomohlo. Teraz má rok, stále zubov nikde ale doktorka mi povedala že vtedy sa mohli ešte len vypĺňať ďasná a to vraj bolí ešte viac