Ahojte! Máte niektorá skúsenosť s deťmi,ktoré si buď zahrali v reklame alebo poznáte nejakú férovú agentúru? Skôr pre menšie detičky od 1roka🙂
Ďakujem za názory
@ptmt1011 hlavne niečo vyše ročné dieťa už je určite vyprofilované ako rodený herec 😂 Tam je skôr ambiciózny rodič ten hybný prvok 😉
@teosebastian vážne? No,teraz si nás tu všetkých osvietil 😎
Paneboze vie mi tu normalne aj niekto odpovedat ci ma s tym skusenosti a nie zas mlet o drogach a podobne?! Milujem ked sa tu nieco opytam a kazdy si tu zacne hovorit svoje nazory ktore nikoho nezaujimaju!ach jaj😃
@trudy123 tiež sa mi zdá, že sa tu pisu sprostosti😀 keď som bola mala(6 a 7 rokov), zahrala som si vo filmoch, kde hral napríklad maros kramar, režíroval to Zoro Laurinc. Pre mna ako dieťa to bol fantasticky zazitok, môj prvý honorár bol 1300sk, za ktorý som si kupila walkman v Panasonicu😀 v 6 rokoch som fotila aj do detskej burdy, lebo mamina nám vo voľnom čase sila oblecenie. V ôsmych rokoch som spravila konkurz do DRDD(detská rozhlasová dramatická družina), kde potrebovali hneď obsadiť mensie dieta, tak som dostala hlavnú úlohu po boku Mariána Fasunga(dnešného “otecka”), Mariána Slováka, Kramara(ktorý to vedel uzasne s nami detmi), keďže som už mala skúsenosť, všetky role v rozhlasových hrách som dostávala ja. Kariére v rozhlase mi po par rokoch “zlomil väz” dabing, keďže režiséri dabingovych hercov moc nemuseli, natacala som dve reklami na Orbit a Fantu v Prahe, ktoré boli každá honorovaná sumou 3000ceskych korun(pred 20 rokmi pre dieťa úžasný peniaz)😀 Ale ako som starla, môj hlas nebol nič extra, takze som dostávala v dabingu len steky, napr v Beethovenovi som mala štek na začiatku filmu: “ahoj psicek”😀 potom som nosila strojček na zuby, čo nebolo vhodne počuť na mikrofón, takze od toho dňa v 15tich má už nikam nevolali, ale dovtedy som si zarobila celkom slušne peniaze, za ktorého som si v 10tich mohla kúpiť yorka s PP. Moja sestra bola úspešnejšia, mala zaujímavý chrapľak, takze natočila viac filmov, mala viac rozhlasových hier, výraznejšie postavy v dabingoch a ona si v tom čase do 18tky vedela usporiť cez 120tisic korún.. keďže sme od rodicov nikdy nedostavali žiadne vreckové, toto bol úžasný spôsob si zarobiť na veci, po ktorých sme túžili. Nikdy sme nemali maniere, sexuálne nás nikto neobťažoval, nebrali sme drogy.. boli však deti, ktoré to nemali ľahké, napr tani pauhofovej matka z nej chcela mat strašnú hviezdu, bola k nej hrozne prísna, rovnako jedného veľmi slávneho herca(nebudem menovať) syn neuniesol slávu, zo závislosti na drogách sa musel liecit roky v zahraničí v jednej komunite.. ešte párkrát si má v puberte na škole vybrali modelingovi scauti, ale ten strojček bol prekážkou v nejakej kariére a ani som výšku nemala nejakú extra(necelých 170cm), potom som ešte robila par komparzov v reklamách, ale už som kariéru nenastartovala..
aby som však svoje skusenosti zhrnula, keď chceš mat z dietata hviezdu, sleduj všetky výzvy na konkurzy a prihlás ho. Avsak si zachovaj chladnú hlavu. Každá matka svoje dieťa považuje za najkrajšie, najtalentovanejsie, ale nemusia to tak vidiet režiséri, pripadne zadávatelia reklamy(ktorý si z natoceneho konkurzu vyberajú hercov). Aj tu podľa mna funguje rodinkárstvo a kontakty, že ľudia si tlačia do filmov svoje deti, aby si zarobili, preto je podľa mna veľmi tazke do tejto komunity preniknut. Hlavne nemaj nadprimerane nároky na svoje dieťa a berte to ako zabavu a obohatenie jeho detstva zážitkami.
@ptmt1011 na pedofilov a uchylakov mozu natrafit aj na kolotočoch, v skole, pred skolkou, v obchodnych centrach a vonku. Uchylaci s drogami nebudu cakat za kamerami ked su niekoho oblbnut ale tocia sa tam kde sa mladí najcast zdrzujú
@lula313 a preto niektore reklamy obsahuju katastrofalne skarede deti. Su aj krajsie a predsa tam drbnu niekoho skarede decko.......
@frantiseklotrinsky presne neviem kde to beru, ze decko musi hned drogovat a byt zneuzivane.
Hlavne ked tam chodite s deckom. To by muselu najprv nmater zdrogovat a to sa stane skor🙂)))
Charlie Brown
@trudy123 poznám chalana, ktorý si zahral v reklame. Potom ho už neangažovali, ale bol dosť neznesiteľný chvíľku 🙂 Asi si myslel, že rastie pre Hollywood. Batoľa ešte nevie hrať. Iba ho poskytneš na reklamné účely, ale budeš pri tom. V podstate je to teda lepšie, ako keby malo viac rokov, kedy ho už môže niekto napr. sexuálne zneužiť, alebo ponúknuť mu drogy. V tejto brandži sa dejú aj veľmi nepekné veci. Dosť sa čudujem rodičom, ktorí tam svoje deti tlačia.