Dieťa chce byť stále na rukách

5. okt 2021

Ahojte
Mám trojtýždňové bábätko, no ide mi o to, že cez deň nedokáže ležať na gauči alebo postieľke , nikde.. len na rukach , lebo inak reve jak tur.. a jediná jedna poloha kde smim musim byt je na fitlopte na nej je ticho. Hocijaká iná poloha sa ku nepáči, zase rev. Ja už neviem čo mám robiť, taktiež aj s nosičom musim byt snim na lopte lebo reve inak.
Matw nejaké rady co robiť aby mi neplakal ?
Akonáhle si ho zoberiem na ruky na fitloptu tak je ticho a taktiež aj v kočíku…
Ja si nedokážem nič spraviť 🥺

lenka7875
5. okt 2021

Jednoznačne nosič. V ňom ti moze aj pospať a keď bude cítiť maminku byde v pohode.

autor
5. okt 2021

@lenka7875 v nosiči tiež snim musim byt na lopte

c_est_la_vie
5. okt 2021

Pevné nervy a kvalitný alkohol želám ( samozrejme vtip).
Ja som mala takéto dieťa a bolo to strašné. Spal iba na rukách za stoja, v momente keď som si sadla bol hore. Fitloptou som ho trochu oklamala. K tomu prehodeny deň s nocou, rastie v hornej časti tabuliek.
Rada by som ťa potešila ale u mňa je to teror doteraz. Síce zaspávať som ho naučila na prse ( čo mi robí zas ďalšie komplikácie teraz), ale stále je veľký pestovanec- a to má rok. Nevydrží ani dlhšiu prechádzku v kočíku, už sa pýta na ruky ( kým spinkaval v kočíku to bolo super). Spí jediné vedľa mňa, v momente ako sa zdvihnem v noci na wc je hore.
Nebyť muža čo mi navarí som na psychiatrii.

miadi
5. okt 2021

On mà nejaky dovod boli ho brusko alebo tak potrebuje citit mamu .Aj ked tu fit loptu ti neviem vysvetlit co by ste robili bez nej? Ale Bud rada ze aspon nieco funguje. Ak nemas ine deti len jeho tak mozes fitlootovat cele dni a casom to prejde. Okolo 4-5m zacne obhajovat svet na brusku bude mu lepsie a nebude tak na tebe vysiet . A casom sa to vrati a bude chcet byt vela na rukach ked mu pojdu zubky alebo bude mat separacnu uzkost. Tak len pevne nervy a Skus si to uzit aj tak maly su len raz. A Strasne rychlo rastu.

autor
5. okt 2021

@miadi keby ho boli bruško tak bx mi plakal aj na rukach, či ?

miadi
5. okt 2021

Nieco ho trapi. Je to Proste z tych narocnejsich deti. Moja zacala o 4t grcat x krst za den aj hodku oo kojeni nemohla som ju polozit nebola spokojna nikde len na rukach alebo prse. Trvalo to tak do 4.5m uz potom negrcala zacala jest prikrmy plazit sa potom uz jej bolo fajn aj na brusku ., maly bol ok nic mu Nebolo a bol spokojne mimino .. pouzivala si fit loptu vela aj v teho ? Mozno ho to ukludnuje mà pocit ze je v brusku. Mà len 3t chyba mu jeho all inclusive mama brusko hotel.

ivangeline
5. okt 2021

Zvykne si na nosic. Chvilu poplace a potom stichne. Moj to niekedy robi... Zaplace a odpadne (zmysle,ze zavrie oci a ke odrazu kludny) v nosici. Ma mesiac. ;)

basska_b
5. okt 2021

Áno, moje deti boli sčasti také. Práve sme se vrátili od kamarátky, čo ma 5týždňove. To isté - v posteľke ležal 5 minút a potom rev, na rukách bol spoko. Je to jeho potreba. Ja by som to naplnila. Od dávna, celé generácie sme boli noseni. Za mňa je to normálne. A to nie som fanúšik nosiča ani šatky. Normálne ruky

danieladugard
5. okt 2021

Ja by som sa u dr informovala, ci to nie je nahodou tichy reflux.. Len to vylucit. My na to mame omeprazole a mam zo syna stastne babatko

sima1415
5. okt 2021

@danieladugard v akej dávke ho užíva ? Lebo čo viem tak je až od jedného roka , nám ho nechcel ani pre 10 mesačnú napísať

autor
5. okt 2021

@danieladugard a čo je vlastne ten tichý reflux ? Je to zle niečo ? Nebezpečne ?

dadis
5. okt 2021

Rovnako som mala dcerku. Viem, ze teraz sa ti to zda ako velky problem, ale o 10 rokov budes na toto obdobie s laskou spominat. Ja som ju mala stale na rukach, alebo v nosici. Nechcela sa nechat polozit. Iba ked zaspala. Ja by som nezniesla ju nechat plakat, srdce by mi odrthlo. Mala som na to aj dovod. Po porode mala velke zdravotne problemy, skoro nam zomrela, mala 2 operacie do 1.tyzdna. Ja som si ju potom chranila 🥰 Aj ked svokra frflala, ze bude rozmaznana...vzdy sa niekto najde, co bude mudrovat...ono sa to neskor zlepsovalo, stale bola viac a viac samostatna, teraz je uz velka 12r baba, nikdy ziadnu minutku s nou som neolutovala...

danieladugard
5. okt 2021

@sima1415 pouziva sa to podla vahy.. Jedno nase dvojca malo 5,7kg a 10mg denne.

Neviem preco... Velmi to pomaha...

danieladugard
5. okt 2021

Nie nie.. Je to palenie zahy v podstate, alebo take pocity maju babatka.. Vracia sa im zaludocna kyselina do ust.. A pali ich to. Velmi tazko sa to diagnostikuje a vela lekarov to odignoruje a mavne nam tym rukou, ze z toho vyrastu. Co je pravda... Ale az ked sa zacne poriadne jest v 6.mesiacoch.

janetinka27
6. okt 2021

mozno skusit ho podlozit do polovysypanej perovej perinky alebo mu urobit hniezdocko z vankusa