Baby, nad postieľku malej máme klasický kolotoc na to naťahovanie, zvieratká jej na noc dávam preč, aby spinkala. No dnes ráno o 5:05 začal kolotoc sám od seba hrať melódiu na dobu asi 2 minút...mala sa tešila, rozhadzovala ruckami a dzavotala...stalo sa vám niekedy niečo podobné? Normálne mi behá mráz po tele...
najskôr to bude pokazený kontakt a nie duchovia
No to bude tým. Kolotoč bol ešte kúsok natočený, možno seknuty a potom len pokravoval. Nič iné by som a tým nehľadala.
Ano,stalo sa nam to s viacerymi vecami a teda tiez som vyskocila na rovne nohy.
@lalota Tak podla mna tiez tam.bude mechanicka pricina,my sme zas mali take to svetlo, na pohyb sa zapinalo a raz v noci,este sme nespali a nikto v obyvacke nebol (len zo spalne sme tam videli,sa zrazu samo rozsvietilo, no mala.som.straaach! Aj som.rozvsietila rychlo a schivala ho.. Podobne sa stalo kamoske.. Akonurcite to bola.pricina mechanicka...
Ale..i ak na take veci verim a aj v to,ze deti to vedia vnimat..nas maly mal obdobie,kedy hladieval.do jedneho rohu a usmieval sa a tak sa akoby tesil. Ja som.si to vysvetlila tym,ze komunikuje so svojim.buducim.surodencom. Lebo som aj druhe dieta planovala.. On mal vtedy okolo 10m.,ked to byvalo najcastejsie a ked mal 16m.,tak som otehotnela.
tak mohlo sa stat, ze bol nejaky zaseknuty, casom sa do odseklo a zacal sa tocit. ale je pravda, ze deticky naprikla viacej vnimaju taketo veci
nech sa paci, citanie na dobru noc :D https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vidia-deti-duchov/
Kľudne to môže byť mechanika. Ale ak by sa to dialo častejšie, daj malej krížik na čelo. Ja sa niekedy aj za zomrelých pomodlím.
My sme sa nedavno nastahovali do noveho domu, podotykam novostavba co sme si sami stavali. Raz sme vecer sedeli pri telke, vsade tma, trojrocny syn pozrel do chodby a hovori "ahoj bubo, ja som Tominko". A par tyzdnov dozadu zasa sa v noci s niekym rozpraval. Sedel na posteli, pozeral do kuta kde ma taku malu stolicku a normalne odpovedal. Vtedy mi normalne behal mraz po chrbte...
My sme v rohu obyvacky mali "uja Luda". Trvalo to minimalne 5mesiacov, neviem kedy to zacalo,ale maly sa rozrozpraval po 1,5roku a tesne pred Vianocami toho roku maval na bytove dvere: "ujo ide papa". Odvtedy ho nespomina. Svokor a jeden moj aj chlapov dedo boli Rudovia. A ked som bola tehotna s 2.,starsi trval na tom,ze sa bracek bude volat "Ludo".
nam sa raz stalo v noci, ze zacal spievat ten Pes, taky, čo tie pesničky a riekanky spieval.... dcera ked bola mala, asi okolo 2,5r... sedeli sme v aute a sli domov a moja dcerka zrazu z ničoho nič mi vravi, že .. mami, teta povedala, že som pekna... sa jej pytam, aka teta? a ona, že taka pekna... a kde si tu tetu videla? a ona, ze tu sedi...., kde sedi? a dcerka, no tuuuu! a ukazala na miesto vedla seba.... krvi by sa mi nedorezal... opakovalo sa to este niekolkokrat s roznym časovym odstupom a potom to prestalo. Ked som jej ukazovala stare fotky, roznym rodinnych prislusnikov, tak na uz zosnulu manzelovu babku dcera zareagovala, ze aha teta, akoby ju uz poznala. TAkze predpokladam, ze to bola ona ta teta z auta. Neviem... No este dnes mam z toho zimomriavky priznam sa 🙂
Deti si zvyknú vymyslieť imaginárnych priatelov, ktorý s nimi jedia, spia, nikto si nesmie sadnúť na ich stoličku🙂ten kolotoč sa aj nám zapinal nehľadajte v tom duchovno
Nam sa to pravidelne stava s takym psom natahovacim. Nic to nie je, ako pisali vyssie, zaseklo sa to a potom sa to proste spustilo a dcerka sa tesila, ze isiel kolotoc. Netreba sa bat kazdej malickosti.
Ano stalo, pred nedavnom som stala v izbe a samo sa zaplo radio. Nebolo nastavene na spustenie, proste ticho,mala spala a zrazu zacalo hrat.