Diastáza brušných svalov u detí do 3 rokov - odporúčte kde to riešiť v BA

katka1981
29. jan 2019

Ahojte, syncek ma diastazu, sme z BA. Poradte mi prosim dobreho fyzioterapeuta, lekara, niekoho kto vam pomohol. Syncek ma 2,5 roka, dakujem.

evitka83
29. jan 2019

@katka1981 fyzioterapeuta vam neporadim, ja som kazdeho zrusila. Brusne svaly pevneju pohybom. Ja som s dcerou zacala chodit na babyplavanie, na koniky, na vsetky tie decke cvicenia, kde deti behaju. Doma sme cvicili s fitloptou. Narozdiel od fyzioterapie mi to mala neodrevala, ale bavilo ju to. Tolko moja skusenost. 😊

jaja23
29. jan 2019

@katka1981 my chodíme do nadácie Haarmony, malý ma diastazu a hypertonus. Maju tam dobrý prístup, som spokojná, hoci odchádzame do Dubravky..tiez sa s ním chystam ísť na plavanie

katka1981
autor
29. jan 2019

@evitka83, rozumiem, len viem, ze napr. brusaky, a niektore cviky, to naopak zhorsuju. A to je to, ze my sme boli u ortopeda, je to nas dobry kamarat, chceli sme aby pozrel malemu aspon nozicky, no nehrozilo, dobijal sa von z ambulancie, rev jak keby ho z koze drali a presne toho sa bojim, ze nebude spolupracovat vobec. Tak dopadla nasa dcera, kt. sa od 3 rokov hrbi. Prosim ta a kedy ste zacali s cvicenim a ako napredujete? Dakujem.

katka1981
autor
29. jan 2019

@jaja23, dakujem, ao stary je tvoj syncek? Lebo niekto tvrdi ze to treba vojtovku, no ja neviem ma 2,5 roka.

jaja23
29. jan 2019

@katka1981 nás malý ma 6 a pol mesiaca, cvičíme od 4 mesiacov

katka1981
autor
29. jan 2019

@jaja23, dakujem, snad mi napisu aj mamicky, co maju deticky rovnako stare, dakujem