Ahojte, rozmýšľam o písaní do diárovej knižky naše bábätko, aby som zachytila všetky naše momenty. Píšete si také diáre ? 🙂 chcela by som niečo online kde by sa aj fotky a videá dali dať, poznáte niečo také ? 🙂
tiez mam hrube albumy kde sa daju pisat kratke poznamky k fotkam, a vystcili mi na prve 2 roky, su tam fotky od tehotenstva. az po 2r, a kratke poznamky, uplne v zadu je obal na cd, tak tam mam napalene ostatne fotky a videa, su tam vrecka na poslednej strane tam mam prve vlasky, z nemocnice menovky atd. myslim ze je ovela lepsie mat to v albume s fotkami ako cez net, neraz si vezmem aj s detmi album a listujeme, pozerame..
🙂 To som ani nevedela ze taka premakana kniha je ! Mne ukazovala moja mama co pisala o mne ked som bola mala, teraz som to nasla niekde zapatrosene tak som si na to spomenula. Skoda ze len na 2 roky ti to vystacilo, ja som sa najviac zabavala na veciach co som povedala ako mala :D Preto by som to chcela mat na internete aby som sa mohla o niektore veci aj podelit s priatelmi. Keby sa to dalo cele spisat a potom vytlacit to by bola parada 🙂 Dakujem za inspiraciu tova 🙂
@adeceba8 ja som dostala ako darcek knihu ,,Moje prve kroky,, DIEVCATKO, je v ruzovom, taka ista je aj pre chlapcov v modrom...je to mile a najma ked bude starsia vsetci si spolu pozrieme jej ,,prve krocky zivotom,, 😀 , myslim ze je to mila spomienka...