Detský vzdor v 20 m?

gabca1811
5. aug 2018

Ahojte maminky. Píšem vám lebo som tak trochu zúfalá a snáď mi poradíte alebo napíšete vaše skúsenosti. Ide o moju 20 m.dcerku. Posledných 5 nocí sa mi v noci zobudí úplne vydesená a neprestávajúc plače. Trvá to aj hodinu kým ju to prejde a vyčerpaná zaspí. Nedokážem ju nijakým spôsobom ukľudniť (cicíkom, knižkou, hladkaním, prihovaranim), a keď to aj skúšam, plače a jači ešte intenzívnejšie. Správa sa v tej chvíli doslova ako nepríčetná. Najviac ma trápi, že v takej chvíli ma úplne odmieta, čo my sa radi mojkame, tulime. Najprv som si myslela, že sa jej niečo prisnilo, alebo že s tých horúčav, ale už sa s takýmto plačom aj ráno zobudzame. Dá sa to považovať za vzdor? Ďakujem za každú spätnú väzbu.

ako dvere

michellemary
5. aug 2018

Skôr mi to príde ako "nočný des"...

pribinak
5. aug 2018

Nemyslim si, ze je to vzdor. Skor nočný des. Snívajú sa jej velmi zive sny a takto reaguje.

asia83
5. aug 2018

@gabca1811 Závisí aj od toho, koľko stupňov máte v izbe v noci. Môže jej byť aj teplo, potí sa, malo tekutín, nervozita. No aj tie sny. No moja je taká, keď jej je teplo. Plač a žiadne túlenie, keďže blízkosť ešte podporuje teplo.

merkelica
5. aug 2018

nie

lu_cy
5. aug 2018

Môj syn takto v noci vyvádza ako zmyslov zbavený keď je hladný,vtedy nič nepomôže len rýchlo jesť.ma 20mes.

kukulienka83
5. aug 2018

tiez myslim ze to bude nocny des... deti to mavaju a ako to prislo aj to odide... sesternica aj kamoska si tym presli s detmi... skus si o tom nieco nastudovat... tam neni moc pomoci, len vydrzat...

stanik_67
6. aug 2018

to nebude vzdor, no mozno je chuda tak vyplasena, ze sa potrebuje upokojit sama. su aj take deti, ktore ani pritomnost matky v takychto situaciach nevyhladavaju. treba len vydrzat a napadlo ma, manzela tiez odmieta?

gabca1811
autor
6. aug 2018

@stanik_67 joj pravdaže...ale bude to naozaj asi tým, že to chce sama spracovať.

siska53
6. aug 2018

@gabca1811 to nie je vzdor,ale nocny des.
Vzdor by bol cez den pri plnom vedomi.