Detský prací prášok Oli Batoľa - skúsenosti?

jazula
31. júl 2021

Ahojte, máte niekto skúsenosti s pracím práškom a avivážou na detské veci Oli Batoľa? Pri zložení majú varovanie, že môže vyvolať alergiu…používate ho bez problémov, alebo z neho boli detičky podráždené? Ďakujem 🙂

jaskolka
1. aug 2021

Ja ho použivam od narodenia syna, nikdy nebol problém.

sandy84
1. aug 2021

Ja používam Oli sensitive a syn má ekzém, najlepší zo všetkých práškov pre deti.Avivaz nepoužívam

jazula
autor
1. aug 2021

Super, ďakujem 😊. Priateľ ho doniesol celý nadšený aj s avivážou, ale to upozornenie v zložení ma zneistilo…drobec má necelé 3 mesiace, tak nechcem experimentovať 😉

simona92101
1. aug 2021

@jazula pouzivam pre dcerku od narodenia,z persilu aj z lovely sa mi dcerka vyhadzala.mne velmi vyhovuje,prijemne vonia.

zuzana898989
3. mar 2023

Ahojte! Na www.liate.sk je tento prací gél aj aviváž v čapovanej forme. Čiže či chcete liter, 2, 3, 4 je na vás 🙂 A sú tam aj iné produkty od Dixi. Šampóny, sprcháče...https://liate.sk/capovane-dixi/

lucia147852
3. mar 2023

Ja som používala pre atopicku a super. Veľmi spokojná. Ale musíš vyskúšať. Každé bábätko je iné

jazula
autor
3. mar 2023

Diskusia je uz starsia...ja som ho nakoniec pouzivala a dlho som bola spokojna. Ale po vyse roku sa malej vyhodil ekzem a odporucili mi menit prasok, ze aj po dlhsom case bez problemov ho mohla dcerka prestat tolerovat.... Takze momentalne pouzivam Lovelu a ekzem je prec. Netusim, ci to bolo praskom, ale od zmeny sme problem nemali.