Baby chcem sa opýtať mám mesacneho syna..v noci spinká,pekne..zobudí sa 2,3 krát ako kedy..len cez deň neviem,strašne sa puci chcela som skúsiť aj z rozbalenymi rukami ale budi sa nimi, je napapany vždy v suchom,spokojný len sa strašne puci až je červený .. a kuka viem že rastie.. ale nemalo by takéto bábätko ešte spinkat?🙂 V ulitke sa tiež puci,nakoniec síce zaspí. Ale v noci sa tak nepucii..preto rozmýšľam..že ako ho uložiť,alebo čo robiť preto aby cez deň lepšie spal 🙂
@vojtasova moja mala mala to iste nechcela velmi spinkat cez den .. ale v noci nemala problem spinkala pekne 🙏 v zavinovacke nechcela byt lebo jej bolo teplo tak som ju dala do ulitky a tak spinkala kludne ... ale cez den nas spanok bol 30minut max 40 ... a teraz mame ochvilku 5mesiacov a tiez velmi nespi cez den len ked v kociku dlhsie ale vecee to je lepsie ... to neviem ci to teraz tie deti nepotrebuju tolko spanku alebo co nechapem 🥴
@julinka2019 veď náš má mesiac a 2 dní ..😊😊 tiež nechápem..😒
@vojtasova skús ho častejšie kočíkovať.Predsa je vonku a aj imunitu mu budujes.
@vojtasova u nás rovnaký vek a presne to isté, puči sa ako drak, ma aj výsledky v plienke tak neviem, čo sa jej nepozdava, skúšam vylučiť čerstvé pečivo (posledný týždeň som začala piecť chlieb) ak nezabere tak mliečne, možno im v strave niečo nesedí a aj keď sa vyprdia a vykakaju tak ich to boli ... Inak ma nič nenapadá...
@gabrielikta vonku sme tiež.
@vojtasova nema problem s bruskom, ked sa tak puci? Mne moj maly v tom veku tiez cez den moc nepospal..