Denný spánok mesačného bábätka.

vojtasova
5. apr 2020

Baby chcem sa opýtať mám mesacneho syna..v noci spinká,pekne..zobudí sa 2,3 krát ako kedy..len cez deň neviem,strašne sa puci chcela som skúsiť aj z rozbalenymi rukami ale budi sa nimi, je napapany vždy v suchom,spokojný len sa strašne puci až je červený .. a kuka viem že rastie.. ale nemalo by takéto bábätko ešte spinkat?🙂 V ulitke sa tiež puci,nakoniec síce zaspí. Ale v noci sa tak nepucii..preto rozmýšľam..že ako ho uložiť,alebo čo robiť preto aby cez deň lepšie spal 🙂

misickaa4
5. apr 2020

@vojtasova nema problem s bruskom, ked sa tak puci? Mne moj maly v tom veku tiez cez den moc nepospal..

vojtasova
autor
5. apr 2020

@misickaa4 nemá,kaká stále..aj prdka si 😊môže to byť proste že sa mu nechce spať?

julinka2019
5. apr 2020

@vojtasova moja mala mala to iste nechcela velmi spinkat cez den .. ale v noci nemala problem spinkala pekne 🙏 v zavinovacke nechcela byt lebo jej bolo teplo tak som ju dala do ulitky a tak spinkala kludne ... ale cez den nas spanok bol 30minut max 40 ... a teraz mame ochvilku 5mesiacov a tiez velmi nespi cez den len ked v kociku dlhsie ale vecee to je lepsie ... to neviem ci to teraz tie deti nepotrebuju tolko spanku alebo co nechapem 🥴

vojtasova
autor
5. apr 2020

@julinka2019 veď náš má mesiac a 2 dní ..😊😊 tiež nechápem..😒

mirka969
5. apr 2020

@vojtasova no moj syn ked mal mesiac tak spal cele dni ... menej zacal spavat az od 3mesiaca. Takto malicke babo podla mna este potrebuje vela spanku takze by som asi hladala pricinu preco nespi 😊

misickaa4
5. apr 2020

@vojtasova ono sa to casom zlepsi. Aj u nas to tak bolo. A mne bolo povedane, ze hlavne ze spi v noci

gabrielikta
5. apr 2020

@vojtasova skús ho častejšie kočíkovať.Predsa je vonku a aj imunitu mu budujes.

strapec
5. apr 2020

@vojtasova u nás rovnaký vek a presne to isté, puči sa ako drak, ma aj výsledky v plienke tak neviem, čo sa jej nepozdava, skúšam vylučiť čerstvé pečivo (posledný týždeň som začala piecť chlieb) ak nezabere tak mliečne, možno im v strave niečo nesedí a aj keď sa vyprdia a vykakaju tak ich to boli ... Inak ma nič nenapadá...

vojtasova
autor
6. apr 2020

@gabrielikta vonku sme tiež.