Ahojte kočky, chcem sa opýtať aký máte režim počas dňa s 10 mesačným bábom? Máte väčšinou také rutinné dni alebo vymýšľate stále nejaký program? Ďakujem.
@coochy presne tak, my rezim nemame doteraz a to ma mala rok
Ja mám režim už aj s trojmesačným... Aj s trojročnou. Aspoň vedia kedy čo bude nasledovať. A viem si zariadiť podľa toho program v rámci dňa, čo kedy ako... Trochu obmedzujúce, ale nevadí mi to, nebudú malé stále, keď budú väčšie, bude to celé voľnejšie 🙂
Aj my tak máme že režim. Keď vstane tak klasika prebaliť, raňajky, potom sa spolu hráme, čítame z knižiek, podľa počasia ideme aj von. Na obed spánok. Keď sa zobudí dám mu obed, potom sa zasa hráme, ideme pozrieť zvieratká von k susedom, veľmi rád pozoruje aj auta . Potom okolo 17'00 chodíme na prechádzku buď do prírody alebo do mesta a večer kúpanie, večera a spánok 🙂 len my to máme teraz trošku ťažšie lebo si prerábame dom tak prach, robotníci, hluk....
rezim z hodiny na hodinu 😂 ak si aj myslim povedzme po tyzdni pravidelnych cinnosti v priblizne rovnakom case, ze na druhy den to bude tiez tak a ja si urobim program, tak prave v ten den je prvy den z "noveho rezimu dna" cize nic nesedi a nikam nestiham 👍
A kedy sa hra dieta samo? Lebo pises "hrame".
@oli18 napríklad keď varím alebo upratujem
priznam sa, najviac mi vyhovovalo nemat rezim