Denný režim dvojročného dieťatka

livs25
28. sep 2020

Ahojte ,zaujímalo by ma aký máte denný režim s 2r deťmi, ja mam konkrétne doma chlapčeka..
Chcela by som vedieť ako sa hráte a či aj strihate upratať a variť a tak ...Ďakujem🙂
Čisto len pre porovnanie ...

lenicka298
28. sep 2020

@livs25 ahoj. Mám doma o mesiac 2 ročnú dcérku 🙂. Ráno vstávame medzi 6.30-7.30 hod. Prvé čo urobi je, že chce hneď papať rožok, pečivo... Prezlečiem ju, seba, upravim sa, ona zatiaľ postiela, alebo sa maľuje somnou (krémuje seba, zrkadlo...)🙈 potom raňajkujeme. Upratujem a vysávam každý deň. Ona mi buď pomáha - vyklada umyvačku, zameta, vysáva, naklada/vyklada práčku, alebo robí bordel( kým umyjem riad tak vysype potraviny, vyleje psovi vodu, vyhádže skrinky...) potom sa hráme - čítame si knižky, stavame kocky, bábiky, naháňame sa, skáče po gauči,... 11.30 obedujeme a idem s ňou na prechádzku, aby sa vyspala. Pospi si hodinku- dve, pomoceme sa na lúke, alebo sa hráme doma na dvore, ideme pozrieť starkú, kreslíme, maľujeme si... potom varím ( tak aby nám ostalo na druhý deň na obed). Okolo 18 chodíme na bicykel, o 19.00 príde domov Tato, navečerame sa, a o 20.00 ju kúpeme, malá ide spať 😊 a ja občas pracujem z domu.... Keďže je dosť živá a akčná, tak sa ju snažím unaviť ako sa len da 😀

adamadent
28. sep 2020

Vstávam oko 5:45 urobím si kávu chvíľku čítam správy a toaleta. Do pol siedmej urobím kávu čaj a Raňajky pre všetkých. Budím deti obliekam sa. Ideme zaviesť staršiu do škôlky. Vždy pred odchodom zapnem pracku. Cestou zo škôlky urobím nákup. Vraciame sa 8:45 povesiam a dáme si ovocie. Chvíľu sa pohráme, a navarím. Niekedy mám na dva dni polievku alebo druhe. Nevarim polotovary, neobjednával. Vždy mám dopredu premyslené. Potom ideme von 1 - 1,5 hod prechádzka. Dám spinkať, spi max do 16tej. Upratujem alebo si aj ja po spím chvíľu. Po spánku ma vždy jogurt lebo mlieko nepije žiadne. Ideme do škôlky cestou pobudneme vonku. A večer na záhradu kým sa dá. O9tej spíme.

kikuska111
30. sep 2020

Syn bude mat 4 roky dcerka 2 roky mam este babatko .
Vstavam o 5 hodine rano nakojim syna prebalim prezlečiem umyjem .
Dam si kavu ranajky .
Umyjem sa oblečiem .
Vstane syn a dcerka dam im papat dcerku prebalim umyjem prezlečiem syn sa umyje prezlecie.
Spravim čaj .
Dam prat .zapnem im rozpravku .
Povysavam.
Nadesiatuju sa o 9:30 .
Postavim si navarenie o 12 je obed polievka aj deuhe . Dam ich spat o 12 :45 spia do cca 14:30 hod .
Vstanu ideme von sme o tej 15: 30 sme do tej 17 prideme domou okupem ich napapaju sa o 19 idu spat o 20 .