Ahojte chcem sa spýtať či z vás niektorá má nejakú pani na stráženie počas dňa alebo výpomoc .... Koľko Asi približne opatrovateľky berú za stráženie -výpomoc ? Ďakujem pekne vopred
@daniella54 ono záleží či si nájdeš "profesionálnu opatrovateľku" čo to robí na živnosť prípadne je zamestnaná v nejakej spoločnosti čo ponúka opatrovanie detí, alebo si nájdeš nejakú študentku či čipernú dôchodkyňu čo si chce privyrobiť....cena môže byť od 2-12eur....ak je to jednorázové a na hodinku dve cena môže byť vyššia, ale napr.keď chceš opatrovanie na nejaké obdobie napr.v lete denne8hodín napr.celý týždeň dva - vtedy môže byť cena nižšia....hlavne ak ide o kočku(študentka čo si chce privyrobiť) - cena môže byť aj cca2eurá na hodinu....
Od 2,50€ na hodinu len stráženie detí na hodinu
4€ hodina dieťa ale aj navarí aj uprace keď treba
@daniella54 Asi zalezi od mesta. V BA sme platili 8€/hodina. Teraz mame na plny uvazok 800€/mesiac. Ale vyslovene opatrovatelka, ziadne varenie, upratovanie apod.
Je to už síce dávno ale za mňa nedoporucujem len tak nejakú tetu ktora si chce privyrobiť. Vyskúšala som viaceré a ani jedna nebola spoľahlivá. Jedna kradla druha neprišla keď som ju potrebovala tretia chcela aby dom jej syna vodila domov do hnusneho bytu kde sa malý ani nemal s čím hrať a celkovo zlý pocit doteraz že som syna dala do rúk cudzej osobe. Dnes by som asi dala všade kamery.
@daniella54 Ďakujem Vám za správy
Ahoj všetko zavisi od poctu deti ,aky maju vek ake cinnosti s nimi robi co ty od nej chces a pod.
Robila som ako opatrovatelka deti,teraz uz mam svoje 🙂